Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málagas Victoria-øl utvider · AVE-toget til Granada innvies · Antonio Banderas promoverer luksusboliger

Málagas Victoria-øl utvider · AVE-toget til Granada innvies · Antonio Banderas promoverer luksusboliger

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Málagas Victoria-øl utvider

 
victoria1
 
Málagas lokale øl, Victoria, er blitt så populær at den kun to år gamle fabrikken i Málaga nå skal utvides. Selskapet bak det populære ølet investerer 1,2 millioner euro i en utvidelse, som betyr at produksjonen til oktober vil kunne økes med 27 prosent, og dermed også gi plass til lanseringen av nye produkter. For bare to-tre år siden budsjetterte man med en årlig produksjon på litt over en million liter øl. Med den nye utvidelsen vil produksjonen kunne økes til 15 millioner liter øl, hvis etterspørselen tilsier det. Málagas lokale øl har hatt en flakkende tilværelse. I 60-årene og 70-årene var det byens best-selgende øl, og i 90-årene forsvant den helt fra markedet. Men for et par år siden gjorde Victoria et oppsiktsvekkende comeback. Du kan lese hele historien i denne artikkelen i Det Norske Magasinet fra desember 2017
 
 
{loadposition google_native}
 
 

AVE-toget til Granada innvies

AVE toget
 
Det har vært underveis i 20 år, men i dag, onsdag, innvies ruten for høyhastighetstoget mellom Málaga og Granada. Det er naturligvis ikke selve byggingen som har tatt 20 år.
At prosjektet har trukket ut skyldes først og fremst statens store finansielle problemer på slutten av 2000-tallet, samt at man har prioritert å gjøre ferdig andre strekninger for de nye AVE-togene først. Den nye ruten mellom Málaga og Granada går via Antequera og tar derfor to og en halv time. Det blir tre daglige avganger. I dag innvies en tilsvarende rute mellom Granada og Barcelona.
 
 
 
{loadposition google}
 

 

Antonio Banderas promoverer luksusboliger

Towers
 
Antonio Banderas fronter et nytt storslått byggeprosjekt i Málaga.
Det er det omtalte prosjektet «Picasso Towers», som skal oppføres i den vestlige delen av byen, ut til den forholdsvis nye strandpromenaden som den verdenskjente skuespilleren også gir navn til.
«Picasso Towers» kommer til å bestå av tre skyskrapere på 21 eller 22 etasjer med i alt cirka 70 leiligheter. Det dreier seg om luksusboliger med priser opp til 3,5 millioner euro. Promoteringen av det ambisiøse byggeprosjektet forventes å starte allerede neste måned.
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet