Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Fakta:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Sammen har de mer enn 20 års erfaring i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er grunnleggere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon)balanse.
 
Se mer om dem på www.currame.com, www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 

Over én million nordmenn lider av allergi. Er det ikke sprøtt? Kanskje er ditt barn eller du selv en av dem?

Det er absolutt ikke noe gøy!
 
Vi ønsker å gi deg noen råd som du kan begynne å implementere i din hverdag, og kanskje kan det gjøre det litt lettere, når pollensesongen virkelig er over oss!
 
Vi har skrevet dette mang en gang, og det er det virkelig en god grunn til. Sørg for å få i deg masse grønnsaker, de er fantastiske og kroppen din trenger dem. Lag evt. en regel om å drikke et stort glass nypresset grønnsaksjuice for dagen, eller at tre av dine måltid inneholder grønnsaker.
 
Få C-vitamin tre ganger daglig. C-vitamin er en sterk antioksidant som har antihistamin-effekt, og som støtter ditt immunforsvar og tarm.
 
Veier du 70 kilo, så skal du ha 5-6 gram daglig. Du skal gange din vekt med 0,075, så får du mengden av C-vitamin i gram, som du skal ha pr. dag. Husk å trappe opp, ta det fordelt utover dagen og ikke som depot-tablett! Opplever du luft i magen eller diaré, er det bare et tegn på at du har fått for mye C-vitamin.
 
Din tarm har også bruk for hjelp! Visste du at 75 % av ditt immunforsvar er i din tarm?
Styrk din tarm med tarmflora daglig og styrk ditt immunforsvar på den måten. En tarmflorakapsel skal inneholde min. fem forskjellige probiotika og over fem milliarder av dem. Hos Currame har vi laget vår egen. I tillegg skal du ha masse Omega-3 daglig, gjerne ca. 3-4 gr. Omega-3, som har den fantastiske effekten at den hjelper kroppen med at rense ut betennelse. Vi anbefaler deg Nordic Naturals.
 
Er du som oss ikke veldig begeistret for kjemisk medisin? Så har vi gode alternativer til medisin og noe du kan støtte opp med.
 
Oculoheel er fantastiske øyendråper som du kan kjøpe i den lokale helsekosten. Det er homøopatiske dråper som støtter dine slimhinner i øynene og hjelper på akutte symptomer.
 
Lufeel fås som sugetabletter og nesespray, og er spesielt laget til deg med allergi! Du kjøper også disse i helsekosten. Ta gjerne en tablett som smeltes under tungen hver halve time, ved akutt bruk og som forebyggende 4 tabletter daglig. Nesesprayen bruker du etter behov. Barn samme dose.
 

Våre beste råd til deg!

Homøopati er en fantastisk hjelper i nettopp denne situasjonen. Via homøopati kan du gå inn og underbygge dine kroppsprosesser og dermed styrke immunforsvaret og slimhinner. Det er en av grunnene til, at jeg har gode resultater med behandling av allergi.
 
Ønsker du å bestille en homøopatisk ampulle-kur sammensatt spesielt etter dine behov og din kropp, så skriv til oss på info@currame.com eller ring gratis til Friederich på +45 2720 7723 (han er også på whatsapp)
 
Hos CurraMe jobber vi med helheten, kosttilskudd, kost og laboratorietester.
Book Friederich til en helsekonsultasjon som avholdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv på friederich@currame.com.
 
Kjøp produktet her: currame.nordicvms.com
 
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørre ham om råd. De neste datoene er: 20. juni kl. 15.00-15.30, 18. juli kl. 15.00-15.30 og 16. august kl. 15.00-15.30.
 
På gjensyn!
– Chloe & Friederich
 
Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @curra.me.
 
 
 
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk, www.currame.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.