Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fakta:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Sammen har de mer enn 20 års erfaring i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er grunnleggere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon)balanse.

Se mer til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
Mange kvinner sliter dessverre med overvekt, hormonelle ubalanser og stress.
 
• Hver dag er cirka 35.000 nordmenn sykemeldt pga. stress.
• 20 % av alle kvinner i Norge opplever hormon-ubalanser.
• 15-20 % av alle par opplever infertilitet.
• Hver 7. kvinne i den fødedyktige alderen lider av PCOS (polycystisk ovarisk syndrom).
• Ca. 250.000 nordmenn har diabetes
• Ca. 3-4 % av alle nordmenn lider av hypotyreose (ca. 20 millioner i USA).
 
Ditt hormonsystem har betydning for mange prosesser i kroppen din, herunder vekttap, din personlighet, ditt tankeunivers, dine gode og mindre gode vaner, energinivå, kuldehåndtering, fordøyelse, glede, sult, sexlyst, fertilitet og mye mer!
Hvorfor blir vi hormonsyke er et spørsmål vi ofte får i vår praksis, og det kan det være mange grunner til.
Ditt hormonsystems balanse er altavgjørende for ditt velbefinnende, men hva hvis vi sier at det egentlig kun er symptombehandling å jobbe med det endokrine systemet? La oss forklare..
For at ditt hormonsystem overhodet kan fungere som budbringer, som stimulering, som booster og skaper av energi – ja så skal energisystemene i hver eneste celle virke. For at de skal virke optimalt, ja, så kreves det en del næringsstoffer.
Et menneske på 70 kg. har ca. 70 billioner celler. Det er celler som alle har en eller flere mitokondrier i seg, hvilket utgjør et batteri. For at dette batteriet skal fungere, kreves det næringsstoffer som Q10, aminosyrer, B-vitaminer, magnesium og mange flere. Opplever du mangel på disse næringsstoffene, ja så vil du over tid begynne å få symptomer som tretthet, du vil ha vanskelig for å gå ned i vekt, være ekstra sukker-sulten, få rynker, appelsinhud, mm.
Ditt endokrine system består av dine binyrer, som blant annet skiller ut kortisol, kortison, DHEA, adrenalin, nor-adrenalin, skjoldbruskkjertelen som blant annet skiller ut T3 (triiodothyronin) og T4 (thyroxin) og kjønnsorganene som skiller ut østrogen, testosteron og progesteron.
 
Et hormonproblem oppstår ikke fra den ene dagen til den andre – nei, det er ofte en ubalanse som har brukt tid på å utvikle seg.
Vi vil be deg om å stikke fingeren i jorden og forstå at signaler som kuldefølsomhet, en temperatur som går opp og ned, tristhet, manglende overskudd, tristhet ved menstruasjon eller hetetokter i overgangsalderen er signaler fra kroppen din – den prøver å fortelle noe.
 
Vårt poeng er: det kan være du gjør noe i din hverdag som kroppen din ikke har det så bra med – kanskje det er noe du har gjort i årevis og har lært hjemmefra.
For å snu en hormonell ubalanse, så krever det altså flere ting!
Du skal tilføre gode næringsstoffer til dine celler. Næringsstoffer, som booster ditt immunforsvar, dine slimhinner og ikke minst mitokondriene i dine celler. Ofte er det dessverre ikke nok å spise seg til disse næringsstoffene. For det første er det ikke det i vår mat som det engang var (heller ikke det økologiske) og for det andre så tror vi at du har prøvd mye forskjellig allerede, kanskje gjennom flere år, og snart er tålmodigheten slutt.
Vi kan selvfølgelig ikke se bort fra kosten. Kosten kan detoxe kroppen, hvilket kan være akkurat det som din appelsinhud og tarm har bruk for. Men for å komme helt i mål, så har kroppen behov for å få kosttilskudd daglig.
Hvis du sitter og har prøvd mange forskjellige ting for din helse, og du kanskje er lei av å prøve, så bør du investere i kosttilskudd som har høy kvalitet og som inneholder nok næring i én tablett.
Vi vil generelt anbefale deg en god vitaminpille. Alle dine kjertler har bruk for viktige vitaminer og mineraler for å virke optimalt. Så for å booste dine celler, ta gjerne en vitaminpille daglig. Du finner den som vi anbefaler, her: https://currame.nordicvms.com/product-multivitamine_curra_me-3922
 
Utover det er et av våre favoritt-vitaminer Q10. Q10 er en energiskaper, som du faktisk også selv produserer på celleplan. Den er viktig for kroppens motstandskraft, da det er en sterk antioksidant som er bra for alle organer og beskytter våre celler.
Magnesium er et annet kosttilskudd som vi bestemt vil anbefale deg! Magnesium er et viktig mineral, som inngår i alle cellene i kroppen. Det meste av den magnesiumen som er i din kropp finnes i skjelettet, mens resten er fordelt på muskler og annet bløtt vev.
 
Magnesium er blant annet viktig for ditt stoffskifte. Det medvirker til å skape energi på celleplan, og det er med i den prosessen som skal få ditt hjerte til å trekke seg rytmisk sammen.
B-vitaminer, som B6, B9 og B12 er også viktige for ditt hormonsystem. B-vitaminene brukes til vår energiproduksjon samt vårt stoffskifte, karbohydratstoffskiftet og til aminosyrenes oppbygning.
B6 aktiverer enzymer i kroppen og kan brukes til PMS-problemer. Den spiller først og fremst en vesentlig rolle i aminosyre-stoffskiftet (les; energi).
B9 er vesentlig for celledeling i kroppen. Det kreves B9 ved utnyttelsen av sukker- og aminosyrer. I tillegg er den nødvendig for dannelsen av røde blodlegemer.
B12 spiller en sentral rolle i aktivering av proteiner, som inkluderer DNA, RNA og proteiner.
B12 er vesentlig for et sunt nervesystem og for vekst og utvikling; B12 er nødvendig for utnyttelsen av fettstoffer, proteiner og karbohydrater. Forbedrer konsentrasjon, balanse og hukommelse.
Du finner dem alle i den rette form og mengde i denne vitaminpillen.
Få 4 ukers gratis mini-hormonkurs med Chloe N. Bjoerk .
Det er på tide å gjøre noe annet for ditt hormonsystem!
I løpet av 4 uker tar vi deg med på en liten hormonreise, som vil inspirere og gjøre deg enda klokere på ditt hormonsystem. Uke for uke åpner vi opp for undervisning i binyrebalanse, skjoldbruskkjertelbalanse, østrogen, testosteron og progesteronbalanse, og vi underviser i dine lykkehormoner.
Meld deg på her og få et 4-ukers mini hormonkurs:
https://currame.com/gratis-mini-hormonkursus/
 
Ønsker du å få kontroll på ditt hormonsystem og merke mer flyt, glede og letthet i kroppen?
Hos curra · me jobber vi med helheten, kosttilskudd, kost og laboratorietester. Det er nemlig slik at du kan ta en hormonanalyse og finne ut nøyaktig hvor dine ubalanser ligger, og få en presisert behandlingsplan ut i fra dine ubalanser, kropp og behov!
Book Friederich til en helsekonsultasjon som holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv på: friederich@currame.com.
Kjøp produktet her: currame.nordicvms.com
Friederich har hver måned en gratis dag hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørre ham helt gratis om råd.
 
På gjensyn!
– Chloe & Friederich
 
Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @curra.me.
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Utdannelsesledere og Master Health Mentorer. www.currame.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.