Månedsmagasinet på Costa del Sol
Art Gaucín Open Studios 2019

Art Gaucín Open Studios 2019

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
24. til 26. mai og 31. mai til 2. juni
 
Kunstnerne i Gaucín åpner sine studioer for offentligheten under de årlige Art Gaucín Open Studios-weekendene i slutten av mai og i starten av juni.
Nok en gang inviteres besøkende innom for å se diverse verk av både spanske og utenlandske kunstnere.
 
Open Studio-weekendene har blitt et velkjent fenomen på den andalusiske kunstscenen. Her er det nemlig mulig å møte kunstnerne, lære om deres verk og teknikker, samt se og kjøpe deres malerier, skulpturer, print, fotografier og keramikk. At arrangementet finner sted i den vakre Gaucín-landsbyen, som er en av de mest berømte hvite landsbyene nært Estepona og Ronda, er bare toppen av kaken.
 
I år finner arrangementet sted over to weekender, så besøkende har muligheten til å se mange nye verk av byens kunstnere, samt av dette års gjestekunstnere Pepe Barroso, Lieuwke Lot og Karina Zothner.
Art Gaucín, som ble lansert for mer enn ti år siden, har bygget opp en sterk skare av følgere både lokalt i Andalucía og i resten av verden.
I tillegg til de mange kunstnerne er Gaucín et herlig sted å utforske til fots. Det er gamle ruiner, fantastisk utsikt over kysten mot Afrika, og det er rike muligheter for å hygge seg med en kopp kaffe, en tapas eller noe annet godt på et av byens spisesteder, samtidig som man beundrer utsikten. Landsbyen har adskillige velrenommerede restauranter man kan besøke.
 
For en komplett liste over kunstnere, opplysninger om deres verk samt om Art Gaucín Open Studios-arrangementet, besøk artgaucin.com
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet