Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Etterspørselen etter kreativt og konverterende innhold i form av korte videoer til sosiale medier, produkt- og bedriftspresentasjoner skyldes at vi som brukere ser mer og mer video på de digitale plattformene.
Videoer har den unike fordelen at de kan fange seernes oppmerksomhet enda raskere enn det vi kan kalle tradisjonelt reklamemateriale gjør. Forbrukerne forventer også mer i dag. Selger man en eiendom er det naturlig å linke til en video av boligen. Selger man en konsertopplevelse, er video med på å gi et inntrykk av opplevelsen. Har man en restaurant, så gis det beste inntrykk av stemningen på en varm sommerdag i skumringen best med, ja – en video. Video erstatter ikke trykte annonser, men er den ideelle måten å gi interesserte kjøpere et siste «dytt» i beslutningsprosessen.

Er videoproduksjon vanskelig?

Det korte svaret er nei, det behøver det ikke å være. Du skal bare ha en idé om hvilket budskap du gjerne vil formidle. På samme måte som med en vanlig annonse i et magasin – du har idéen, og vi har overblikket og den tekniske innsikten til å få din idé satt ut i livet. På den måten får du lekkert produsert visuelt innhold som passer nettopp til dine kunder, din bedrift og din målgruppe.
 

Er det dyrt?

Ja, hvis du skal kjøpe inn alt det profesjonelle utstyret for selv å produsere en video, så blir det en dyr affære. Benytter du profesjonelle vil de allerede ha alt det rette utstyret, og du betaler bare for å få produsert videoen, som du eier til evig tid og kan bruke igjen og igjen på tvers av alle plattformer.
Hos Norrbom Marketing er vi eksperter i å lage effektive kvalitetsvideoer, til priser som alle har råd til. Prisen for en video opp til 60 sekunders varighet, som er den optimale lengde for sosiale medier, starter på euro 395,- og inkluderer tilretteleggelse, innspilning «on location» samt redigering og lyd.
 
Skal vi ta en uforpliktende prat om dine behov?
 
Kontakt:
Norrbom Marketing
Tlf.: (+34) 952 58 15 53
E-mail: norrbom@norrbom.com
 
Av Norrbom Marketing – Information vedrørende Video Marketing, kontakt: simon@norrbom.com, (+34) 952 58 15 53.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.