Månedsmagasinet på Costa del Sol
Helle Hollis støtter Cudeca for niende år på rad

Helle Hollis støtter Cudeca for niende år på rad

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Den 5. februar kunne Christine Fleischer, Markedsdirektør fra Helle Hollis, med stor glede overrekke en sjekk på 800 euro til Cudeca Cancer Care Hospice som kommunikasjons -og fundraising direktør Ángel Krebbers tok imot.
Helle Hollis har siden 2010 støttet Cudeca Hospice med et ”Cudeca charity nummer C0001” som gir 15 % rabatt på billeien, og Helle Hollis donerer 10 % av en gruppe C bils leiebeløp til Cudeca Hospice.
Det er takket være våre kunder at vi kunne overrekke dette beløpet til Cudeca, sier Christine. Beløpet har blitt samlet inn gjennom kampanjen ”Cudeca charity nummer C0001”, som gir 15 % rabatt på billeien til kunden, og Helle Hollis donerer 10 % til Cudeca Hospice. I løpet av de ni årene som kampanjen har eksistert har Helle Hollis hatt fornøyelsen av å kunne donere mer enn 8000 euro til Cudeca Hospice.
Alle kan bidra til å øke dette beløpet til Cudeca Hospice ved å benytte charity nummer C0001. Charity nummeret C0001 settes inn i feltet ”Har du en rabattkupong, promosjon eller charity kode” på Helle Hollis hjemmesiden www.hellehollis.com når man skal leie bil.
Cudeca Cancer Care Hospice hjelper årlig over 1500 pasienter med kreft eller andre uhelbredelige sykdommer med palliativ pleie. Pleie og hjelpe-programmer som hjemmebesøk, dagsenter, psykologisk hjelp til pasienter og pårørende er gratis. Cudeca Cancer Hospice viktige arbeid forutsetter at de mottar donasjoner for å kunne fortsette med å ”tilføre dager til livet” for dem som trenger det mest.
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet