Månedsmagasinet på Costa del Sol
Gjør vinteren lettere med farger og frisyrer hos Petros Peluqueros

Gjør vinteren lettere med farger og frisyrer hos Petros Peluqueros

Føles håret ditt slitent og livløst på denne årstiden? Det kan nesten føles som om vinterens triste og grå hverdag ligger en mørk skygge over deg, og spesielt over ditt hår. Men slik behøver det ikke å være!
Hos den velrenommerte frisørsalongen Petros Peluqueros finnes løsninger for alt som heter vinterslitt, livløst hår. Her er gjengen av frisører ikke bare eksperter på klipp og styling. Hos Petros Peluqueros skiller frisørene seg også virkelig ut fra mengden av andre eksperter når det gjelder farge og hårbeskyttende behandlinger.
 
”Det som vinterslitt hår trenger er beskyttelse og farge, og med vår erfaring med skandinavisk hår vet vi hva nettopp skandinavisk hår trenger for å få liv og vigør. En stor nyhet på fargefronten er en helt ny serie med farger fra Wella, nemlig nye Koleston, som er Wellas viktigste innovasjon innen hårfarge på mer enn ett vis. Nye Koleston gir en levende og rik farge, samt reduserer slitasje, også etter gjentatte farginger. Dessuten har Wella redusert antallet allergener i den nye Koleston, så risikoen for å utvikle allergi mot hårfarge er betydelig redusert”, forklarer Petro, Petros Peluqueros hollandske eier, som startet salongen på Costa del Sol for 20 år siden.
 
Når vi først er inne på farge må det spesielt vektlegges at hos Petros Peluqueros er de perfeksjonister når det gjelder spesielle teknikker som f.eks. populære balayage, kaliforniske lokker og ombre.
Petros Peluqueros anvender kun de beste produktene fra Redken og Sebastian, de beste fargene fra Wella og Redken, og når det gjelder behandling bruker de det populære merket Olaplex, som er utmerket for å forebygge slitasje i forbindelse med farging, samt som beskyttende behandling.
 
Pssst! Er du på ferie på Costa del Sol? Tenk på at det kan lønne seg å titte innom til Petros Peluqueros og piffe opp vinterstilen din der. Prisene er betydelig lavere enn i Norge.
Petros Peluqueros finner du på Calle Fiesta de la Crema, i Edificio La Paloma, bare et steinkast fra Plaza de la Hispanidad. Bestill time nå!
Tlf. +34 952 46 71 30 / WhatsApp: 689 636 160 / Facebook: Petros Peluqueros Hairdressers

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.