Månedsmagasinet på Costa del Sol
WIDEX EVOKE, verdens første høreapparat med Machine Learning kommer til Mijas Costa

WIDEX EVOKE, verdens første høreapparat med Machine Learning kommer til Mijas Costa

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Óptica Laza inviterer personer med hørselstap til å prøve dette innovative høreapparatet, som lærer fra brukerens opplevelser og væremønster for å tilby bedre hørsel jo mer det brukes.
De gamle høreapparatene er borte. De moderne høreapparatene er autentiske mini-computere med elegant design og det siste innen teknologi.

Nye WIDEX EVOKE, allerede på plass hos Óptica Laza

Machine Learning er allerede tilstede i våre liv, på mange forskjellige måter. Det er Machine Learning som sørger for resultatene som dukker opp når vi gjør et Google-søk, når vi oversetter tekster online, når vår smarttelefon presenterer alternative ruter for å unngå trafikk-køer, eller når Amazon foreslår produkter som kanskje har interesse for oss. For ikke å glemme de førerløse bilene, biler som lærer å kjøre alene og ta de beste beslutningene til enhver tid.
Dette er mulig takket være Machine Learning, teknikken som gjør det lettere for maskiner å «lære» fra data som vi selv introduserer.
Inntil nå nylig har dog ingen vært i stand til å koble Machine Learning sammen med Audiologi. Dette har den danske produsenten Widex nylig klart, og de har nettopp lansert høreapparatet WIDEX EVOKE, et teknologisk gjennombrudd som har til formål å forbedre livene til den millionen av mennesker som man antar lider av hørselstap i vårt land.
Dette nye, revolusjonerende høreapparatet fås nå i alle våre sentre i Mijas Costa, Fuengirola og Marbella.
WIDEX EVOKE er høreapparatet som automatisk tilpasser seg lydnivået i alle typer miljø som brukeren ferdes i.
Hver gang brukeren kommuniserer med høreapparatet gjennom den spesiallagede appen tilpasses det personen ytterligere og forbedres. Det betyr at høreapparatet vil lære å tilpasse seg brukerens behov og preferanser. Dette er også et høreapparat uten batterier, forbundet med brukerens mobiltelefon (man mottar samtaler direkte i høreapparatet), og de kontrolleres ved hjelp av en app. Kort fortalt, en mini-computer for hørselen.

All typer fasiliteter

Óptica Laza inviterer personer med redusert hørsel til å ta en gratis, uforpliktende test av dette revolusjonerende nye høreapparatet. «Vi har sett at folk som besøker et av våre sentre og er i tvil om de skal kjøpe et høreapparat blir positivt overrasket når de prøver et av våre høreapparat. De kan ikke sammenlignes med fortidens høreapparater!», forklarer de ansatte hos Óptica Laza.
Óptica Laza tilbyr også sine kunder de beste løsningene og betingelsene for å løse deres hørselsproblemer: Finansiering opp til 3 år, 3-års garanti, gratis batterier de første 3 årene, forsikring for tap og tyveri, og erstatningshøreapparat i tilfelle skade. Målet er at brukerne av Widex høreapparater ikke skal trenge å bekymre seg over noe som helst i løpet av den tre-år lange garantiperioden.
 
Bestill din time hos et av våre sentre, i Fuengirola, Cala de Mijas, Calahonda eller i Marbella.
 
Tlf. 952 587 624 eller info@opticalaza.es

 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet