Månedsmagasinet på Costa del Sol
Designa åpningsfest med pomp og prakt – i Loft & Roomers butikk på Mijas-veien

Designa åpningsfest med pomp og prakt - i Loft & Roomers butikk på Mijas-veien

Det gikk ikke stille for seg da Janne og Johnny Thomsen åpnet sin nye, store kjøkkenbutikk på Mijas-veien. Butikken er en «shop-in-shop» i Loft & Roomers butikk, og naturligvis hadde Loft & Roomers også gjort sitt for at butikken fremsto best mulig med massevis av gode tilbud. Alt lå til rette for at de mange gjestene kunne få en fantastisk ettermiddag og være med på å feire Designas åpning. Auralyn Waves sørget for musikken, viner fra La Cuenta behaget ganen og herlige kanapeer fra Chili Gourmet fylte magene.
 
Åpningen ble godt mottatt, hvor interesserte fra hele Costa del Sol dukket opp for å hilse på, hygge seg og bli inspirert av de mange flotte utstillingskjøkkenene, side om side med Loft & Roomers moderne møbler i skandinavisk stil. Det ble «festet», hygget og pratet til langt ut på kvelden, og flere av de besøkende gikk derfra med noen riktig gode kjøkkentilbud. Å dømme etter ordreboken, blir det i hvert fall en travel vår for Designa.
Rakk du ikke åpningsfesten? Du kan fremdeles rekke å få 25 % rabatt på kjøkken, bad og garderobe, frem til 30. mars.
Velkommen til Designa og Loft & Roomers!
 
Åpningstider man. – fre. 10 – 19, lør. 10 – 14
+34 603 840 651 ● +45 5355 0439 ● jt@designa-spain.com ● www.designa.dk
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.