Månedsmagasinet på Costa del Sol
LINE JUUHL – NORSK ADVOKAT MED SPANSK ADVOKATBEVILLING

LINE JUUHL – NORSK ADVOKAT MED SPANSK ADVOKATBEVILLING

Advokat Line Juuhl har både norsk og spansk advokatbevilling, og kjenner derfor både det norske og det spanske rettssystemet. Hun har i en årrekke skrevet artikler for Det norske magasinet, der hun setter lys på problemstillinger som oppstår i forbindelse med arv, testamente og arveskifter når du eier ferie- eller permanent bolig i Spania.
 
Juuhl har nylig blitt rekruttert til Brækhus Advokatfirma DA, der hun får god bruk for sin spisskompetanse innenfor arv, arveskifter, og arveplanlegging. En stor del av hennes kunder er derfor nordmenn som eier bolig i Spania.
-Vi ser et økende antall mennesker som flytter over landegrensene, og Spania er et favorittland, sier Juuhl. Mitt råd er, og jeg får ikke sagt det nok ganger; planlegg, planlegg, planlegg! Arveskifter i Spania kan være utfordrende og et skifte i Spania kan ha skatte- og avgiftsmessige konsekvenser ikke bare i Spania, men også i Norge.
 
Advokat Juuhl bistår sine klienter i hele arveskifteprosessen, både i Norge og i Spania. Trygghet for klienten og kvalitet i vår rådgivning er det vi ønsker å fokusere på, sier Juuhl. Både ved arveplanlegging og ved gjennomføring av arveskifter er det svært viktig at man skaffer seg en oversikt over juridiske konsekvenser både i Norge og Spania. I tillegg er det viktig at man forsøker å legge forholdende til rette slik at man unngår en arvekonflikt i Spania. Sist nevnte er ofte dyrt, og tar vanligvis også lang tid. Dette er utfordringer man ikke trenger når er i en sorgprosess.
 
Brækhus Advokatfirma DA, Oslo, Norway
Tlf.: +47 23 23 90 90 – www.braekhus.no
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.