Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lamenza I Nielsen bistår sine klienter i kjøp og salg av eiendom

Lamenza I Nielsen bistår sine klienter i kjøp og salg av eiendom

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Lill Lamenza, CEO i Lamenza I Nielsen og Advokaterispania forteller at siden de åpnet kontoret i Fuengirola i 2017 har de tatt i bruk sine mer enn 30 års erfaring i service og juridisk sektoren.
Flere skandinaver bestemmer seg for å ha et sted vekk fra de kalde vintre i nord, men også som en form for investering.
«Før, under og etter kjøp av eiendom er vi behjelpelig med prosessen og for å sjekke at alt er i orden. Vårt team med advokater, arkitekter og skatterådgivere bistår i den grad klienten trenger det».
Lamenza I Nielsen bistår sine klienter i kjøp og salg av eiendom. De samarbeider med store eiendomsmeglerfirmaer og på denne måten forsikrer de seg om at klientens eiendom er synlig i de mest spesialiserte firmaene på solkysten.
De kan også bistå med legalisering av prosjekter med bygg og renovering.
«Vi liker utfordringer, store og små, men vi vil gjerne gi råd før utfordringen oppstår, slik at prosessen blir enklere og mest mulig økonomisk gunstig for klienten».
Personlig og direkte service, samt raskt svar og tett oppfølging i alle prosessene som involverer kommuner og skattemyndigheter, er deres beste reklame.
«Det er klart at vi bruker hjelpemidlene som er tilgjengelig, men vi liker å sette oss ned med mennesker og lytte. Det er ofte enklere enn man tenker. Vi har et personlig samarbeid med klienten og denne måten å jobbe på har konsolidert oss, på kort tid, som en av de ledende bedriftene i sektoren»
 
I tillegg har de et solidarisk samarbeid i prosjekter som konserten som Juniorensemblet til Barratt Due skal ha i Málaga den 19. februar, sammen med fiolinisten Anna Margrethe Nilsen og musikkakademiet Galamian». En måte å være deltager i den norske kulturen og dele den med Spania.
 
Lamenza I Nielsen holder kontor i Paseo Jesus Santos Rein, 2, Edificio Ofisol 3E, Fuengirola (rett ovenfor Renfe/togstasjonen).
De er også tilgjengelig via mail: lill@advokaterispania.com eller telefon: +34 952 683556 / +34 638 409 666
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet