Månedsmagasinet på Costa del Sol
Foredrag, håndlesning og sjelehealing

Foredrag, håndlesning og sjelehealing

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Møt Annemaii Roselina Isabella Christensen hos Vitamina i Centro Idea

Foredrag

Gjennom foredraget kommer du inn i Annemaiis verden som personlighetsleser. Hun forteller om hvem hun er, hva hun kan samt hvordan hennes evner brukes. Det vil være litt fortellinger om morsomme opplevelser, om hvordan hun i løpet av sitt liv alltid har følt andre og alltid trodd at det å snakke med dyr og avdøde var noe som alle gjorde. Hun forteller også om hvordan det å være spirituell/klarsynt har vært, og er for henne i dag. Alle er velkommen til å stille spørsmål underveis.

Håndlesning

Annemaii er utdannet personlighetsleser v/Krumme håndleser. ”En lesning er riktig mange ting, det er dine linjer i hendene, oppå hendene, dine negler, energiene i hendene, de forskjellige stjernetegnene i hendene og så er det ikke minst klarsynet, hvor jeg bruker min klarfølelse, klarhørelse og klarsyn,” forteller Annemaii.

Bli klokere på deg selv

”Er du klar for at vi sammen går i dybden, så du kan bli klokere på deg selv, og på hva som eventuelt blokkerer for det som du innerst inne gjerne vil og kan? Min lesning går dypt, jeg ser deg og møter deg der hvor du er i ditt liv. Mine lesninger er healende, personlige, dype og skarpe, og alt blir sagt med den største kjærlighet til nettopp deg,” avslutter Annemaii, som påpeker at du alltid har ditt frie valg til å bruke det som hun forteller deg. Det er ditt liv og ditt ansvar, Annemaii er her bare for å fortelle og hjelpe deg på din vei. Har du et spesifikt spørsmål fokuserer hun på det.
Annemaii gleder seg stort til å møte dere alle!
 
Foredraget holdes torsdag 21. mars. Håndlesning/sjelehealing 22. og 23. mars.
Bestill time hos Vitamina, Centro Idea, Tlf.: 952 58 43 13
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet