Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ny flyplass i Murcia · Jyske Bank Gibraltar til salgs · Strømprisene øker igjen

Ny flyplass i Murcia · Jyske Bank Gibraltar til salgs · Strømprisene øker igjen

Ny flyplass i Murcia

Etter ti års forarbeid og bygging har Murcia nettopp innviet sin nye flyplass.
Flyplassen starter med 12 destinasjoner, fordelt på England, Irland og Belgia, men allerede i mars lanseres flere innenriksruter og flygninger til de fire norske byene Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Flyselskapene Ryanair, EasyJet og Tuifly er først ute med nye fly i den nye flyplassen. Flyplassen er et klart uttrykk for de store ambisjonene i Murcia, som er en spennende by med en lang, urørt kyststrekning. Området har alltid stått i skyggen av Málaga (Costa del Sol) og Alicante (Costa Blanca) og deres to store flyplasser. Den nye flyplassen forventes å tiltrekke nye turister og investorer til området.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Jyske Bank Gibraltar til salgs

Motivene og spekulasjonene kan være mange, men Jyske Bank på Gibraltar ble på onsdag offisielt lagt ut for salg. I en pressemelding forklarer banken at den strategiske effekten mellom Gibraltar og det øvrige Europa med årene har blitt minimert, samt at usikkerheten omkring det forestående Brexit gjør at banken nå søker en ny eier. Flere potensielle kjøpere har allerede vist interesse, sier Jyske Bank, som garanterer sine kunder en lett og sikker overførsel til Jyske Banks andre filialer. Jyske Bank har hatt kontor på Gibraltar i 31 år.
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Strømprisene øker igjen

Alt tyder på markante økninger på de kommende måneders strømregninger. Blant annet på grunn av den kalde vinteren i Europa har strømselskapenes engrospris på strøm steget nesten 40 prosent i januar måned. Da intet tyder på at engrosprisen vil falle i løpet av de kommende månedene, er det nokså sikkert at husstandenes månedlige strømregning nå vil stige. Den spanske regjeringen besluttet før jul å annullere statens syv prosent skatt på elektrisitet for å unngå eller redusere økningene på innbyggernes strømregninger.
 
 

{loadposition google_native}

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.