Månedsmagasinet på Costa del Sol
Briller med stil og klasse hos Unioptica

Briller med stil og klasse hos Unioptica

Bruker du briller, og lyder navnet Lindberg kjent, ja så er det ikke så merkelig, da det danske firmaet er blant brillemerkenes mest velkjente elite.

 
Hos Unioptica i Fuengirola finner man Spanias største utvalg av briller fra det kjente brille- og designfirmaet Lindberg. Dansk design når du skal se bra ut.
 
For fire år siden introduserte Lindberg sin kolleksjon N.O.W., smart minimalistisk design, med sans for detaljer og en uovertruffen kvalitet. N.O.W.-kolleksjonen er blant de mest solgte hos Unioptica, og i løpet av de siste par årene er det tilkommet mange nye og spennende modeller til denne kolleksjonen. Materialvalget er 100 % titan til bøylene, og til rammene er det brukt et nytt og innovativt plastisk produkt som har en meget stor fleksibilitet og styrke, og som gjør at innfatningene kan gjøres tynne og elegante med fine kanter, noe som nettopp kjennetegner en stor del av denne kolleksjonen.
 
Designet er innovativt, lett og luftig. De er behagelige å bruke og personaliserbare, hvilket betyr at kundene kan skreddersy deres briller. Det er mange kombinasjonsmuligheter. Innfatningene fås i 23 forskjellige farger, brillebøylene i 47 forskjellige farger, og i tre forskjellige fasonger.
At Lindberg er blant verdens ledende merker ses tydelig på den internasjonale anerkjennelsen som de har fått gjennom årene. Det har blitt til 94 internasjonale designpremier, og både Europas kongelige og de ’kongelige’ blant Hollywoods elite er blant de mange tilfredse brukerne.
 
Kikk innom til Unioptica og opplev den elegante N.O.W-kolleksjonen fra Lindberg.
 
Om du er i tvil om hvilken styrke du bruker, så husk at Unioptica byr som alltid på gratis SUPER SYNSPRØVE med kontroll for både grønn og grå stær.
 
Tlf: 952 199 254 – www.unioptica.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.