Månedsmagasinet på Costa del Sol
Friederich Damore Bruun hjelper deg å bli kvitt kroniske sykdommer

Friederich Damore Bruun hjelper deg å bli kvitt kroniske sykdommer

Han er utdannet naturlege i Tyskland, og så er han ekspert på kroniske sykdommer som allergier, kretsløpsproblematikk og kroniske smerter. ”Jeg har holdt på med dette i 23 år nå, og de fleste klientene kommer til meg via anbefalinger,” forteller Friederich Damore Bruun, som hjelper klienter med å få det bedre og bli friskere.
 
Friederich’s konsept tilbyr laboratorietester, hvor man kan få målt hvilke næringssubstanser i kroppen man mangler. Når Friederich har resultatet, det tar typisk to-tre uker, utformer han en behandlingsplan spesielt for deg. I behandlingsplanen vil du bl.a. finne kosttilskudd, som er oppbyggende for kroppen din. Nettopp kosttilskudd er noe som Friederich er lidenskapelig opptatt av. ”Jeg har selv laget fem forskjellige kosttilskudd – det er jo et felt som jeg har spesialisert meg på,” forteller han, og fortsetter: ”Når du tar prøver hos legen tar de bare en blodprøve og sjekker visse ting ut i fra en kort liste. Med Currames laboratorietest tar vi urin-, bloodspot- og spyttprøver, som til slutt gir et dypere innblikk i hva du kan mangle av forskjellige stoffer i kroppen, noe som kan være grunnen til at man har den eller de skavankene som man måtte ha.”
 
Alle Currames tester er enkle og kan tas hjemme.
 
Du kan avtale en konsultasjonstime med Friederich hjemme hos deg selv eller i Centro Sanum i Centro Idea. Faktisk jobber Friederich i hele Europa, da han assisterer mange idrettsfolk. ”Spesielt for idrettsfolk kan det være fatalt å miste en konkurranse. Derfor søker mange av de idrettsfolkene som sliter med sportskader, smerter eller allergier, hjelp i form av en grundig laboratorietest,” avslutter Friederich, og oppfordrer alle til å kontakte ham helt gratis for informasjon om tester og behandling.
 
Finn mer informasjon på: www.currame.com – friederich@currame.com – + 45 27 20 77 23

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet