Månedsmagasinet på Costa del Sol
Parker på flyplassen uten kjas og mas

Parker på flyplassen uten kjas og mas

CROWN Car Park er en dansk familiebedrift som har som mål å gi deg den ultimative service når det gjelder flyplassparkering.
 
Vi er åpen 24 timer i døgnet, og vi forstår at det er viktig at flyplass-servicer er fleksible og lette å bruke. Vi forsøker alltid å få din parkering og opplevelse til å gå så lett og raskt som mulig. Alle våre servicer er spesifikt designet med henblikk på å fjerne det stresset og jaget som gjerne preger flyplassprosedyrer. Du vil oppleve at din opplevelse hos oss er fullstendig fri for noen form av stress – hver gang du besøker oss. Vårt mål er faktisk å overgå dine forventninger til vår parkeringsservice.
 
Vårt kompetente og dynamiske team hos CROWN Car Park jobber konstant med å sikre at du tilbys den mest effektive, pålitelige og økonomiske servicen, så du kan nyte en stress-fri reise. CROWN Car Park forsøker alltid å yte den mest økonomiske servicen sammenlignet med våre konkurrenter. Derfor sjekker vi konstant konkurrentenes priser for å kunne justere våre, om nødvendig. Slik kan vi tilby billig parkering og alle andre transportservicer til våre kunder hele året rundt.
 
Så hvis du skal på ferie eller forretningsreise og du har tenkt å kjøre til flyplassen, er CROWN Car Park den perfekte løsning for dine parkeringsbehov. Du kan ankomme og dra fra lufthavnen uten ventetid og ytterligere forsinkelser. CROWN Car Park gjør det mulig for deg å reise med stil og nyte en avslappet og effektiv flyplassopplevelse til en økonomisk pris.
 
Book nå på 952 171 444 for å sikre deg en reservasjon i juleperioden.
 
Hilsen teamet fra Crown Car Park

 
CROWN CAR PARK
Avd. Comandante García Morato nº 38 A
29004 Málaga – Lufthavnen
Tlf.: (+ 34) 952 171 444
Mobil: (+34) 696 750 088
Email: Info@crowncarpark.com
Web: www.crownpark.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.