Månedsmagasinet på Costa del Sol
WIFI Blue – trådløst internett og alarmsystem-løsninger

WIFI Blue – trådløst internett og alarmsystem-løsninger

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
WIFI Blue er en familiebedrift som satser på fremtiden. Denne virksomheten ble stiftet av Francisco López sammen med sønnen Fran López, som har lang erfaring i IT-industrien og kjenner til den nyeste teknologien. Det er sønnen Fran som er ansvarlig for håndtering og vedlikehold av infrastrukturen i firmaet.
 
Det var Frans store innsikt i trådløse nettverk som gjorde at familien besluttet å starte dette prosjektet med å tilby internettforbindels til beboere på Costa del Sol. I mange år har Wifi Blue nå sørget for at tusenvis av brukere har blitt koblet til internett. Dette gjøres via WIFI Blues antenne-nett, som gjør at WIFI Blue når helt ut dit hvor det ellers ikke er mulig å få stabil internett-forbindelse. Det er primært i området mellom Torremolinos og Calahonda.
 
WIFI Blue har alle nødvendige lisenser og er autorisert av den spanske autoriteten for telekommunikasjon (GMT) som tilbyder av internettadgang og –nett med 2,4 og 5 GHz.
I tillegg tilbyr WIFI Blue også alarm-systemer og overvåkningskamera, som er selvgående og uten månedlige gebyrer.
 
Du kan kontakte WIFI Blues team av flerspråklige medarbeidere, som garantert også vil kunne ta seg av din forespørsel, på ditt eget språk. Kom innom kontoret, eller ring i dag og få internett eller alarm i morgen.
 
WIFI Blue, Calle Isla Cabrera nr. 8 • 29640 Fuengirola • Tlf. 952 47 77 33 • www.wifi-blue.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet