Månedsmagasinet på Costa del Sol
Spansk økonomiminister: ”Før eller siden får vi en ny krise” · Luksusboliger med urtehager · Motorveiarbeidet ved Benalmádena går fremover

Spansk økonomiminister: ”Før eller siden får vi en ny krise” · Luksusboliger med urtehager · Motorveiarbeidet ved Benalmádena går fremover

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Spansk økonomiminister: ”Før eller siden får vi en ny krise”


Den nye spanske økonomiministeren, Nadia Calviño, var meget klar i språket, da hun midt i uken talte for en gruppe spanske og tyske bedriftsledere på en messe i Frankfurt. ”For 10-15 år siden trodde mange at den økonomiske syklusen hadde endret seg, men slik er det ikke. Før eller siden får vi en ny finanskrise,” fastslo økonomiministeren, som samtidig garanterte at hennes regjering gjør alt for at den kommer så sent som mulig, og at Spania denne gangen vil stå bedre rustet. ”Vi holder på å skape en mer solid og robust økonomi. Alene er ikke det nok, vi skaper også vekst og gjennomfører nedskjæringer. Vi må også øke noen skatter i tide,” fortalte ministeren, med henvisning til de mulig fremtidige økningene i skatteytelser fra høyeste inntektsgruppe.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Luksusboliger med urtehager


Første spadetak til et av kystens dyreste boligprosjekter tas innen årets utgang. Med et samlet budsjett på 15 millioner euro vil entreprenøren Altur Homes oppføre 13 luksusboliger i Benahavís. Hver villa vil ha en kostpris på mellom 1,2 og 1,4 millioner euro å oppføre. Ifølge promotor får man ikke bare en stor luksusbolig med fri havutsikt på en av kystens mest attraktive tomter. Man får også en økologisk bolig med gjenbruks-energi og store urtehager til dyrking av økologiske grønnsaker. Byggingen forventes å ta mellom 18 og 20 måneder, og kjøperne forventes å være velstående skandinaver, belgiere og briter.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Motorveiarbeidet ved Benalmádena går fremover


I følge Benalmádenas borgermester, Victor Navas (PSOE), vil motorveiarbeidet ved km. 222 på A-7 motorveien bli ferdig før tiden. Veiarbeidet skal utvide til- og avkjørselsveiene til Arroyo de la Miel og Benalmádena, som i rushtiden daglig hoper seg opp flere hundre meter, som det kan ta opp til 20 minutter å passere. 20 mann jobber daglig med veiarbeidet, som ble estimert til å ta 51 måneder. Men i følge borgermesteren vil arbeidet bli ferdig før tiden. Prosjektet har et samlet budsjett på ti millioner euro og skal forbedre forholdene for de 15.000 bilene som daglig skal til og fra Arroyo de la Miel og Benalmádena via A-7 motorveien.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Veldedighetsmiddag for eslene i el Refugio del Burrito


Søndag 30. september er det veldedighetsmiddag med underholdning av Dave Lee fra “The Rat Pack” på hotellet Tamisa Golf. 
Menyen koster 37€, hvorav 10€ går til eslene, og består av tre retter samt en halv flaske vin.
Reserver din plass på reservas@hoteltamisagolf.com eller direkte hos Inga på tlf. eller whatsapp: 654 513 380
 
 
{loadposition google}
 
 
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet