Månedsmagasinet på Costa del Sol
Spania mister gründere · Julio Iglesias har en ukjent sønn i Ojén · Gull til 102-åring i Málaga

Spania mister gründere · Julio Iglesias har en ukjent sønn i Ojén · Gull til 102-åring i Málaga

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Spania mister gründere


I løpet av juli og august har Spania mistet cirka 36.000 momsregistrerte, hvilket tilsvarer 600 personer, som daglig har kansellert sin lisens som momsregistrert. Det er en trist tendens, som naturligvis bekymrer foreningen for momsregistrerte (ATA). ”Første halvår var historisk bra, mens fallet de siste par månedene har vært det verste på et tiår,” forteller foreningens formann Lorenzo Amor, som oppfordrer politikerne til å gjennomføre de tiltakene som foreningen mener er nødvendige for å fremme interessen for å bli selvstendig næringsdrivende”. Gründerne er fremtiden for Spania, for det blir færre og færre faste jobber med faste lønninger. Derfor skal vilkårene og miljøet for gründere forbedres,” avslutter Lorenzo Amor i et intervju med avisen SUR.

 
 
 
{loadposition google_native}
 

 

Julio Iglesias har en ukjent sønn i Ojén

Julio Iglesias har åtte barn – som nå kanskje blir til ni. Den folkekjære spanske sangeren skal nemlig nå i retten, fordi en hvis Javier Santos fra landsbyen Ojén, litt nord for Marbella, påstår at Julio Iglesias er hans far. Et team av detektiver lette for et par år siden etter DNA-prøver på Julio Iglesias i og nær sangerens hjem i Miami. Og prøvene viser klart, ifølge anklageren, at Iglesias har en hittil ukjent sønn. Derfor kommer farskapssaken nå opp for retten, selv om Julio Iglesias i over et år har gjort alt for å utsette og få saken avvist. På scenen har den kjente sangeren dog ingen problemer. Etter to år med operasjoner og gjenopptrening drar han nå ut på en lengre turné. Den 1. oktober opptrer Julio Iglesias i Dubai, før han skal videre til Moskva og Kreml.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Gull til 102-åring i Málaga

Han er veteranenes veteran under det igangværende VM i friidrett for veteraner i Málaga. 8.200 atleter fra hele verden konkurrerer i flere disipliner i flere forskjellige aldersklasser, men 102-årige Man Kaur fra India har ingen konkurrent i sin klasse. Han deltar i 100-meter løp, kulestøt og spydkast, hvor han med et kast på fem meter tidlig i uken sikret seg enda en gullmedalje. Den indiske atleten har siden 2010 reist verden rundt for å delta i veteranturneringer, og takket være idretten og godt kosthold er han fortsatt aktiv idrettsmann. Veteranenes VM i friidrett går av stabelen fra den 4. til 16. september og avvikles for første gang i Málaga.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet