Månedsmagasinet på Costa del Sol
Boligprisene stiger i storbyer og ferieområder · 207 nye immigranter kom til Málaga natt til tirsdag · Marbella får sin egen øl

Boligprisene stiger i storbyer og ferieområder · 207 nye immigranter kom til Málaga natt til tirsdag · Marbella får sin egen øl

Boligprisene stiger i storbyer og ferieområder

Den ledende boligportalen for det spanske markedet, idealista.es, opplyser i sin siste statistikk at boligprisene i de største spanske byene, samt i de mest attraktive ferieområdene, i gjennomsnitt har steget med 7,6 prosent siden nyttår. Portalens tall er basert på de tilbudsprisene som annonseres på idealista.es. Tallene er derfor ikke 100 prosent sikre, men dog sterkt retningsvisende for utviklingen i det spanske boligmarkedet. Portalen offentliggjør i sin siste rapport også en liste over de ti dyreste boligene i Spania. Markedets dyreste bolig annonseres i dag til 50 millioner euro. Til gjengjeld får du så Marbellas best beliggende bolig med seks suiter og to gjesteboliger på en 6.700m2 stor tomt rett ved sjøen. Den nest dyreste boligen ligger i Mijas og deretter følger boliger på Mallorca og i Madrid.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

207 nye immigranter kom til Málaga natt til tirsdag

Strømmen av illegale immigranter som kommer til Málaga og det øvrige Spania fortsetter. Således fikk skip med totalt 531 immigranter lov til å legge til i spanske havner i løpet av natten mellom mandag og tirsdag, hvorav 207 av immigrantene gikk i land i Málaga-provinsen. Siden Pedro Sánchez og hans regjering kom til makten for ti uker siden har tusenvis av immigranter kommet til landet, etter at den nye statsministeren, kort tid etter han var innsatt, aksepterte at en flyktningbåt kunne ligge til i en spansk havn etter å ha fått avslag i Italia. Sánchez hadde et møte med Angela Merkel i forrige uke i et forsøk på å få en bedre koordinering av illegale immigranter i EU, og for ganske få dager siden kunngjorde han at Spania ikke kunne fortsette med å ta imot så mange immigranter.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
{loadposition google}
 
 

Marbella får sin egen ølmarbella cerveza

De elsker øl og de elsker Marbella. Derfor har to lokale barndomsvenner, Francisco Arvilla de Caralt og Ignacio Navarro, bestemt seg for å lansere en ny lokal øl i Marbella. Det nye ølet heter Cerveza Marbella og fås i de to utgavene ”Lager” og ”American Pilsner”. Ølet brygges på et lite bryggeri i en lagerhall i et av byens industriområder. Prosjektet begynte som et hobbyprosjekt, men nå tar de to spanske iverksetterne idéen på alvor. I det kommende året skal det brygges 180.000 øl (60.000 liter) og ølet skal gjøres til byens foretrukne pilsner. De to variantene koster mellom 2,50 og 3,00 euro.
 
 
 
{loadposition google}
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.