Månedsmagasinet på Costa del Sol
Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Tilsammen har de mer enn 25 års erfaring i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er stiftere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon)balanse.
 
Se mer om dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
Friederich og Chloe er holistiske behandlere som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Vi kan hjelpe deg med å oppnå mer velvære og nytelse i din hverdag, både i kropp og sinn!
 
Uansett hva du ønsker å oppnå i livet ditt – om det er å få bukt med din eksem, ditt tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om å bli gravid, å få en tilstedeværelse i nuet, leve sunt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjelpe deg med å nå ditt mål!
 
I våre behandlinger bruker vi laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskudd, homøopati og mye mer.
 
Det er for alvor blitt sommer og bikinisesongen er på topp – derfor opplever mange av oss mindreverdighetskomplekser og blyghet. For kroppen skal vises frem, og det er det ikke alle som er like glad for.
 
Det kan være mange grunner til at du holder på de overflødige kiloene.
 
For det første er det selvfølgelig alltid viktig å være ærlig overfor seg selv. Sitter du i denne situasjonen på grunn av dårlige livsvalg, eller er du en av dem som er uheldig?
 
Din kropp er biologisk og skal derfor også behandles slik. Det vil si at et overforbruk av raffinerte karbohydrater hever ditt insulinnivå, og hvis du ikke får bevegd deg i løpet av dagen, så vil din levers kapasitet for glykogen (omdannet sukker) bli fylt opp, og ditt inntak av sukker vil bli lagret i kroppen som fett – som fett gjemt til de dårlige tidene, som du nok ikke møter akkurat enda.
 
Så det å ha et stabilt blodsukker gjennom dagen er faktisk ganske avgjørende for ditt vekttap. Ved hjelp av et stabilt blodsukker kan du bedre styre dine cravings, og dermed også styre inntaket av hurtige karbohydrater.
 
Det kan saktens være at du er i en situasjon hvor du har vanskeligheter med å merke sult eller metthet, og dette kan således være medvirkende til at du sitter inne med overflødig fett.
 
Våre sult og metthetshormoner heter leptin og ghrelin, og de blir aktivert når du spiser. Den måten vi aller best kan balansere dem på er klart ved å ha et stabilt blodsukker – altså ved å spise 5-6 mindre måltider daglig, så kroppen din har noe å jobbe med. Det er dessuten viktig at du får fettstoff måltidene dine, da det regulerer og aktiverer leptin og ghrelin – og på den måten vil du lettere kunne merke sult og metthet.
 
Fett skal være av god kvalitet. Der finnes to former for fett: sunt og usunt. Usunt fett kjenner du fra pommes frites, chips, frityr, m.m. Sunt fett derimot er kaldpresset og økologisk olje, som ikke har vært eller blir varmet opp. Disse oljene er nydelige over en lekker salat, og det beste med dette fettet er at du blir ordentlig mett.
 
Så for å ramse opp:
¥ Det er viktig at du starter dagen med et godt måltid. Det skal helst bestå av protein, grønnsaker og fettstoff – og massevis av vann.
¥ Spis 5-6 ganger daglig – ikke 5-6 store måltider, men nok til at kroppen din har noe å jobbe med.
¥ 3 av dine måltider må gjerne inneholde protein og fettstoff, mens de resterende hovedsakelig skal bestå av grønt.
 
Det kan være en super god idé med mosjon. I helseundersøkelser viser det seg faktisk at noe av det sunneste vi kan gjøre er å mosjonere, simpelthen fordi det styrker vårt kretsløp, vårt tankesett, selvbilde og vårt hormonsystem.
 
Er du ikke den helt store sportsutøveren, så kan en rask gå-tur daglig også hjelpe på.
 
Til deg som ikke taper vekt, samme hva du gjør:
Du er ikke alene, i klinikken vår møter vi ofte personer i samme situasjon!
 
Opp med humøret, det er 2 store grunner til at du har problemer med å gå ned i vekt.
 
Det fungerer slik, at vi bruker fett og karbohydrater som drivstoff for kroppen. Det omdannes i kroppen og brukes som energi til cellene, hvilket gjør det livsviktig.
 
Har du problemer med å gå ned i vekt kjenner du nok også til:
✓ Manglende overskudd
✓ Tretthet
✓ PMS eller andre hormonelle ubalanser
✓ Cravings du ikke alltid kan styre
✓ Væskeansamlinger
 
Din kropp er avhengig av byggematerialer, som du enten har på lager eller opptar utenfra via din daglige kost. Disse byggematerialene inngår i alle kroppens prosesser, samt også i omdannelsen av fett til muskler eller energi.
 
Din fettomsetning kan saktens gå for halv maskin.
 
Hvis din fettforbrenning og metabolisme kjører for halv maskin, så kjenner du kanskje til:
– Periodisk utmattelse
– Kronisk tretthet (følelsen av å være trøtt inn til beinmargen)
– Svimmelhet
– Vanskeligheter med å gå ned i vekt
– Problemer med å merke sult og/eller metthetsfølelse
– Overvekt
 
Kanskje kjenner du igjen disse problemene fra dine foreldre eller besteforeldre. Det er nemlig slik at vi saktens kan videreføre skavanker gjennom genetikken, og derfor oppleve samme problematikker som ens forfedre.
 
Når vi hos Currame foretar en laboratorietest på våre klienter og får et innblikk i deres fettomsetningssystemer i kroppen, så blir det plutselig klart for oss hvorfor de opplever de symptomene som de gjør, og hvorfor de har så vanskelig for å gå ned i vekt.
 
De mangler simpelthen vesentlige næringsstoffer, som inngår direkte i fetthåndteringen i kroppen.
 
Husk at fett er ikke kun det som du har på hoftene, men også det som du smører dine ledd og hud med. Din hjerne består primært av fett, dine celler inneholder en fettmembran som holder dem sunn og frisk, og dine nerveceller snakker sammen gjennom fettkjeder. Så din fettforbrenning er altså ikke bare viktig for ditt utseende. Det er langt viktigere for ditt generelle velvære, og derfor er det også avgjørende at du kun inntar sunn olje, som er oppbyggende og ikke nedbrytende på din kropp.
 
Organix testen:
Organix-profilen kommer til å avsløre næringsmessige og metabolske ubalanser i din kropp, og gjennom testen kommer du til å få greie på hvorfor du lider av symptom som humørsvingninger, immunforsvarsreaksjoner, trøtthet, smerte, etc.
 
Organix Comprehensive testen er en næringstest som gir innsikt i organiske syrer og på kroppens cellulære og metabolske prosesser. Identifisering av metabolske blokkeringer som kan behandles ernæringsmessig, hvilket muliggjør individuell tilpassing av intervensjoner som maksimerer klientens svar på behandlingen, og fører til forbedret resultat.
 
EN ENKELT URINTEST KAN GI DEG SVAR
Testen analyserer organiske syrer som er metabolske intermedier som produseres i veggene for den sentrale energiproduksjonen, avgiftning, neurotransmitter-oppdeling eller intestinal mikrobiell aktivitet. Markert akkumulering av spesifikke organiske syrer som opptas i urinen signaliserer ofte en metabolsk hemning eller en blokkering. Den metabolske blokkeringen kan bero på en næringsbrist, et arvelig enzym-underskudd, giftig opphopning eller en medisineffekt. Flere av biomarkørene er indikatorer på intestinale bakterier eller gjærovervekst.
 
ORGANIX PROFILEN INKLUDERER
¥ Funksjonelle vitaminer og mineraler
¥ Aminosyre-brist
¥ Metyleringstilstrekkelighet
¥ Mitochondrial energiproduksjon
¥ Neurotransmitter metabolitter
¥ Del I + Del II avgiftningskapasitet
¥ Spesifikk dysbiosnivå for bakteriell, soppinfeksjon og gjær økning
¥ Kjemisk sensitivitet
¥ Funksjonell B kompleks vitamin
¥ Oksidativ skade og antioksidantnivå
 
For at din fettforbrenning skal virke optimalt, krever det at du har nok L-carnitine og B2 (riboflavin) i din kropp. Faktisk er det slik at hvis du ikke får tilført de nødvendige byggematerialene, så spiller det ingen rolle hvor mye du trener, det vil ikke skje det helt store.
 
Det er derfor viktig at du får nok B2 (riboflavin) og gjerne 100 mg daglig, magnesium (400 mg), B3 (niacin), C-vitamin (min. 4 gr.) og L-lysin (2 gr.) samt L-carnitine (2 gr. daglig) for å holde din fettforbrenning i toppform, skape energi og overskudd!
 
Dine to nye venner
L-carnetine er en aminosyre som er med på å omdanne fett til muskler i kroppen din, og alpha lipion acid er med på å omdanne glucose til energi.
 
Den eneste bivirkningen med L-Carnitine er, at du får mer energi og sover mindre. L-Carnitine gir energi til musklene ved å sørge for fettforbrenning i cellene. Derfor er L-carnitine perfekt for deg som ønsker å redusere mengden av kroppsfett og øke din muskelmasse.
 
Det som gjør alpha lipion acid så unik, er at den er både vann- og fett oppløselig, og kan altså fungere som en antioksidant over alt i kroppen, i motsetning til f.eks. C-vitamin, som kun jobber i vann, eller E-vitamin som kun jobber i fettvev. Dette betyr at den også er en beskytter, så du ikke ‘harskner’ fettet ditt, og dessuten bekjemper det oksidasjon i kroppen din.
 
Ønsker du å gjøre det lille ekstra for kroppen din, så book Friederich til en helsekonsultasjon, som kan holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv: friederich@currame.com eller på +4527207723
 
Husk, du kan kjøpe dine kosttilskudd på currame.nordicvms.com
På gjensyn!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
———————————————————-
Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
 
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Utdannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.