Månedsmagasinet på Costa del Sol
UB40 og Kool & the Gang kommer til Costa del Sol

UB40 og Kool & the Gang kommer til Costa del Sol

Det blir konsert og fest for alle pengene når legendene UB40 og Kool & the Gang gjester Costa del Sol i neste måned.

Varmen velter inn over Costa del Sol. Det samme gjør utvalget av konserter. Det arrangeres flere konserter enn noensinne – spesielt i Fuengirola og Marbella er utvalget enormt. To av sommerens høydepunkter blir uten tvil når legendene Kool & the Gang spiller på det luksuriøse Hotel Puente Romano den 19. august, samt når UB40 tre dager før går på scenen i Esteponas vakre tyrefekterarena.
 

De originale UB40 er tilbake

Historien er lang – men de siste tre årene har kanskje vært de beste noensinne for UB40. Anført av de tre originale medlemmene Ali Campbell, Astro og Mickey Virtue har det britiske bandet nemlig gjort et fantastisk comeback, som de knapt selv turte å håpe på. I både USA, Europa, Australia, Syd-Amerika og i deler av Afrika fyller UB40 atter en gang store arenaer. ”Vi spiller på steder hvor vi ikke har opptrådt på 20-25 år. Og vi må knipe oss selv i armen når vi ser at det er utsolgt. Slik har det vært for oss de siste tre årene, og det er helt ubeskrivelig,” forteller bandet i en pressemelding. Suksessen og spillegleden har blitt så stor at det gamle bandet snart gir ut ny musikk. Men, det er de gamle, store slagerne publikum vil høre. Og det vet UB40 godt. Derfor er ”Red Red Wine”, ”Can’t Help Falling in Love”, ”I Got You Babe”, ”Kingston Town” og andre kjente låter faste innslag på alle konsertene deres. Det er de også når UB40 den 16. august går på scenen i tyrefekterarenaen i Estepona. Byens gamle tyrefekterarena skiller seg ut ved å være den eneste arenaen i Spania som er asymmetrisk. Kun i Mexico finnes det én arena med samme karakteristiske kjennetegn. Det er noe helt spesielt. Det samme er UB40.
 

Ung for en kveld med Kool & the Gang

De var her for åtte år siden. Nå kommer de tilbake. Sist var det utsolgt, og det forventer man også at det blir denne gangen. I førti år har Kool & the Gang holdt seg på toppen, og de holder fremdeles gjerne 100 konserter i året. Over hele verden danses det fortsatt til store hits som ”Celebration”, ”Get Down On It”, ”Ladies Night”, ”Fresh”, “Joanna” og “Cherish”, og Hotel Puente Romano’s centercourt danner en flott og eksklusiv ramme rundt Kool & the Gangs eneste konsert på spansk jord i år.
Kool & the Gang har solgt over 80 millioner plater siden deres gjennombrudd i 70-årene. Årstallet avslører at New Jersey-guttene selvsagt ikke er helt unge lengre. ”Men når vi står på scenen, er vi alltid unge,” garanterer de.

Blir du med?

Billetter til UB40 konserten koster fra 38 euro og til Kool & the Gang er prisen 45 euro. Billetter til begge konsertene kan kjøpes på rocklounge.com
VIP billetter bestilles på telefon 638 422 445.
 
Av Henrik Andersen, henrik@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.