Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nikki Beach Marbella: 15 års feiring av livet!

Nikki Beach Marbella: 15 års feiring av livet!

Del

Hev krystallglasset, Nikki Beach Marbella fyller 15 år! I tråd med tradisjonen – krystall er en tradisjonell gave for et 15-års jubileum – vil festen ha lite av krystallboller, lysestaker og foto i rammer, og mer av flaggskipet Champagne house Louis Roederer, Cristal.
 
Etter å ha arrangert talløse anerkjente arrangement jorden rundt de siste 15 årene, er det ingen annen beach club noe sted i verden som kan skape et arrangement med skreddersydd underholdning på samme måte som Nikki Beach Marbella. Det er en av de mest populære og eksklusive beach resortene på Costa del Sol, og den er velkjent for sine utrolige fester.
 
Dørene til en av de fineste strendene med hvit sand i Marbella ble åpnet i 2003 og siden den gang har de ønsket gjester velkommen, inkludert mange artister, kjendiser, filmstjerner og sportsstjerner.
 
Marian Roman var restaurantsjef den gangen, og ønsket de første partyfolkene velkommen til stedet i solen. Et år senere ble Roman daglig leder av Nikki Beach Marbella, en stilling han var i frem til 2011. I dag, når han snakker som Regional Director of Operations, minnes han de gode gamle dagene.
 
“Mange vet det ikke, men under Nikki Beach Marbellas første år i 2003 var vi faktisk lokalisert et annet sted, omtrent 15 minutter fra hvor vi er i dag. Vi flyttet til Don Carlos Hotel & Resort i 2004 og har vært der siden den gang”, sier Roman. “Det første året var nokså sprøtt. Det var ikke mange beach clubs rundt omkring, så Nikki Beach bragte noe unikt til den spanske solkysten, i form av å tilby noe som alle ville være en del av”.
 
Nikki Beach Marbella ble ekstremt godt mottatt. Det ble skapt en lojal kundekrets, hvorav mange av dem fremdeles besøker stedet i dag.
 
“Vi var den første og den originale beach club’en og vi viste Spania hvordan man skulle feste og feire til alle døgnets tider”, sier Roman. “Et av våre første arrangement var Amazing Sundays som virkelig tok Spania med storm og ga oss en plass på kartet”.
En tradisjonell søndag i Spania var en stille og rolig familiedag hvor utesteder og butikker var stengt. Nikki Beach Marbella introduserte en lang rekke av levende underholdning, energiske dansere, in-house DJ’s og luftakrobater som tok underholdning ved havet et steg videre og til et nytt nivå. Men festen sluttet ikke når solen gikk ned.
 
“Atmosfæren på Amazing Sundays var bare helt elektrisk”, minnes Roman. “Vakre mennesker, fantastisk musikk og levende underholdning, deilig mat og utrolige mengder med Champagne med en nydelig naturlig strand som scene for det hele. Det ble stedet å være på søndag. Vi tiltrakk oss den lokale eliten, internasjonale jet-settere og kjendiser. Folk fløy inn fra hele verden for å delta på festene våre, og det gjør de fremdeles”.
Det essensielle med Nikki Beach Marbella er det samme nå som det var den gang, men det samme kan ikke sies om strukturen og fasilitetene. Stedet ble totalrenovert i 2012 og det ble tilført et svømmebasseng. Nye elementer ble implementert og det siste innen teknologi ble montert over alt.
 
“Nikki Beach kunden er en sofistikert jet-setter som reiser overalt i verden og vet hva de vil ha”, sier Roman. “De setter pris på god mat, musikk, underholdning og luksus. I våre bestrebelser på å holde tritt med utviklingen sørger vi for at vi alltid ligger et hestehode foran med hva som foregår.”
 
Etter å ha møtt kravene og fylt behovene til kunder fra alle deler av verden i 15 år er Nikki Beach Marbella et velsmurt maskineri.
 
“Vi er heldig som er en del av en større Nikki Beach familie”, sier Roman. “Men det er essensen av teamet her som gjør oss til det vi er i dag.”
 
Champagne og franske roséviner er fremdeles de foretrukne drikkevarene, og akkurat som i 2003 er Nikki Beach Mojito’en også i dag den mest-selgende cocktailen, ifølge personalet i baren. Maten har utviklet seg videre, med fokus på økologiske og lokale produkter, men originale retter som Chicken satay og signaturretten Sushi Boat fortsetter å fenge blant klientellet.
 
Roman tror Nikki Beach Marbella har bidratt til å gi den spanske byen en plass på kartet som et sofistikert party-sted for de rike og berømte.
 
“Vårt første Nikki Beach Marbella White Party i 2003 trakk til seg over 3,000 mennesker”, husker han. “Det ble så fullt at bilene var parkert helt opp til motorveien. Det var et minneverdig arrangement og vi har fremdeles kunder som snakker om det i dag”.
 
“De siste 15 årene har vært utrolige, men vi vil fortsette å utvikle oss og møte behovene til våre kunder som støtter oss. Vi er veldig stolte av Nikki Beach Marbella, så vi har ikke tenkt å endre oss, kun fortsette med å fornye det gamle for å bevare Nikki Beach som et spennende sted for alle våre gamle og nye venner”.
 
Målet var å skape en førsteklasses global merkevare, og å tilby en fem-stjerners service i en luksuriøs, avslappet atmosfære under den spanske solen. Man kan trygt si at Nikki Beach Marbella har gjort nettopp det!
 
NIKKI97
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.