Månedsmagasinet på Costa del Sol
Din norske eiendomsmegler på Costa del Sol og Beach House Invitational

Din norske eiendomsmegler på Costa del Sol og Beach House Invitational

I flere år har den norske eiendomsmegleren Perfect Marbella organisert golfturneringer på Costa del Sol, men den kommende golfturneringen vil være noe utenom det vanlige. I samarbeid med Bærheim Golf i Stavanger slår de på stortromma og arrangerer en turnering for over 100 personer. Her møter vi Perfect Marbellas grunnlegger Knut Nordbotn som forteller om hans firma og samarbeidet:
 

Kort om Perfect Marbella

Perfect Marbella har over 18 års erfaring innen eiendom på Costa del Sol og er en av de ledende skandinaviske ekspertene på alt innen eiendom og eiendomsutvikling på Costa del Sol. De fleste av våre kunder som ønsker å finne de beste eiendommene (hovedsaklig norske/Skandinaviske) kommer som oftest via anbefalinger fra kunder vi allerede har samarbeidet med.
Foruten salg av eiendom, har vi gjennom årene også et tett samarbeide med en rekke investorer for å utvikle alt fra enkeltstående boliger til store byggeprosjekter. Dette har gitt oss en unik kompetanse på og om markedet, og vi har utviklet et nettverk som gjør at vår rådgivning er i tråd med hva markedet til enhver tid etterspør.
 

Hva er Perfect Marbellas kompetanse?

Gjennom mine 18 år som megler har vi fått god innsikt i Spansk mentalitet, lovgivning og praksis hva gjelder salg, kjøp av byggeprosjekter og som er en viktig del av den verdien vi gir til våre kunder. Vi har opparbeidet et stort kontaktnett i markedet, har kunnskap på praktiske og økonomisk forhold der det er utrolig viktig å ta nødvendige forhåndsregler når man kjøper eller selger eiendom i Spania.
 
Vårt firma har en 1-1 relasjon til alle våre kunder. Vi er med i hele prosessen fra søk av bolig/eiendom, utvelgelse, budgivning og kjøp – og vårt gode rykte kommer også av at vi gjør en ekstra innsats på å ha en god oppfølging også etter salget.
 
Vi viser alltid ulike områder og gir en faglig forklaring på hvorfor prisene varierer fra område til område. Dette er viktig for å komme til det som er det viktigste for oss – at kunden blir fornøyd og sitter igjen med en god følelse etter kjøpet.
 
En kjøper av eiendom i Spania betaler ikke for våre tjenester som megler og rådgiver. Vi sikrer kjøpers rettigheter gjennom et langvarig og suksessfullt samarbeid med et Norsk/Spansk Advokatfirma som har kontor på Costa del Sol. Advokatkontoret ivaretar sammen med oss våre kunders interesser gjennom hele kjøpsprosessen, sikrer at kjøper ikke løper noen finansiell risiko og at alle juridiske problemstillinger ved eiendomskjøpet kvalitetssikres og garanteres!
Dette skiller seg noe fra hvordan man gjør eiendomshandel i Skandinavia.
Vårt motto er: ‘Din trygghet – Vårt Ansvar’.
 

Hvordan er boligmarkedet akkurat nå, og hva kan vi forvente?

Vi ser nå starten på en større opptur. I 2017 og frem til nå, april 2018, har nybygg av leiligheter og villaer med god beliggenhet blitt solgt langt raskere enn årene før. I følge tall fra det nasjonale statistikkbyrået INE (Instituto Nacional de Estadística), var det i løpet av januar 2018 en økning i salg på 23 prosent fra samme måned i fjor. Salget har ikke vært høyere for en enkelt måned i Spania siden mai 2008. Fjoråret ble dermed det fjerde året på rad med vekst i markedet som er en økning gjeldende for alle regioner i Spania. Videre er det gode prognoser for spansk økonomi, gode finansieringsbetingelser samt et modent marked der tilbudet er stabilt og store selskaper er aktive.
 
Usolgte boliger er det mange av i Spania, men det finnes flere områder hvor salgene går unna i rekordfart, dette gjelder spesielt i området Marbella, San Pedro, Benahavis, La Cala etc. Det er stor etterspørselen etter nybygg, og jeg tror at det rett og slett er mangel på gode eiendommer.
 
Om det er en eiendom i dag som er veldig billig, er det en grunn til det. Det kan være dårlig bygget, dårlig plassert, det juridisk er ikke på plass eller så er det noe skummelt med eierforholdene.
 

Kort om mannen bak Perfect Marbella – hvem er Knut Nordbotn?

Før 1999 jobbet jeg i mange år innen oljevirksomheten i Norge. Jeg har vært en aktiv idrettsutøver innen karate i flere tiår. Jeg deltok i flere NM, EM og VM før en skade tvang meg til å legge opp, men så ble jeg bitt av golfbasillen. I 1999 var jeg så heldig å treffe Manuel Jimenez som er broren til den veldige berømte golfspilleren Miguel Angel Jimenez. Han var lederen på Torrequebra Golf og var også min instruktør. Siden dengang har vi nå jobbet mange år sammen.
 
Dessuten elsker jeg Costa del Sol, og det gjør meg glad å kunne hjelpe kunder å finne drømmeboligen sin i Spania.
 

Fortell oss om den kommende golfturneringen

Perfect Marbella har i flere år arrangert mindre golfturneringer her på Costa del Sol. Årets samarbeid med selskapet Golf Management AS løfter vi turneringen nivået opp flere hakk. Det er daglig leder Ådne Stensland som står som ansvarlig arrangør. Perfect Marbella er en av sponsorene for denne turneringen.
Nu lar jag Ådne selv fortelle om denne golfturneringen, sier Knut Nordbotn.
 

Ådne Stenslands kommentarer om golfturneringen:

Turneringen ble til og er basert på at så mange nordmenn er i Marbella i første halvdelen av juli, og spesielt mange av dem kommer fra Stavangerområdet. Mange av disse er golfere som jeg kjenner fra før og som har deltatt på en av mine utallige turneringer tidligere i både Norge og rundt om i Europa siste 28 år. Siden jeg har leilighet i Elviria, forøvrig kjøpt via Perfect Marbella og er der selv noen uker i juli hvert år, så har jeg altså bestemt meg for å lage en fantastisk turnering med fest etterpå. Både Beach House som skal ha festen og Santa Clara Golf i Marbella som turneringen skal spilles på, tente på ideen da vi presenterte den forrige sommer. De kjenner meg godt fra før for jeg har brukt de begge mange ganger i forbindelse med en rekke sponsorturer til Marbella. Så har vi vært så heldige å få med advokatfirmaet Vogt, DNB, samt Perfect Marbella som sponsorer og da er grunnlaget for en suksessfull turnering lagt. Dette skal bli Costa del Sols mest populære sommergolfturnering.
 
Turneringen er for golfere som ønsker å være med på en veldig «kjekk» turnering med vekt på det sosiale, hyggelig samvær med andre golfere i en uformell setting og få være med på en superbra middag og show på Beach House etterpå.
 

Hvem kan være med og spille?

Hvem som helst kan delta. Det er allerede påmeldt spillere fra flere land i Europa.
 

Hva spilles det om?

Dette er en turnering først og fremst for å ha det gøy og sosialt på golfbanen, samt oppleve en fantastisk middag og fest på kvelden. Vi har mange flotte premier både for selve turneringen og loddtrekking til en verdi av mer enn 3000 Euro.
 

Kort om Ådne Stensland

Jeg har spilt golf siden 1977, spilt tre år collegegolf i USA og spilt på juniorlandslaget og vært Norgesmester i lag. Jeg er autorisert instruktør i USGTF, har jobbet med golf på heltid siden jeg kom hjem fra USA i 1990, og da etablerte jeg Golf Management AS. Jeg har vært med å bygge, drevet og opprettet 15 golfbaner i Norge og arrangert hundrevis av store turneringer i både inn- og utland de siste 28 årene. Nå er jeg daglig leder i Golf Management AS og driver Bærheim Golfpark i Sandnes.
 

Og helt til slutt – hva er forbindelsen mellom Perfect Marbella og golfturneringen?

Perfect Marbella er en av våre viktigste sponsorer og samarbeidspartnere på Bærheim Golfpark. Jeg har arrangert flere store kundeturneringer for Perfect Marbella på Bærheim Golfpark. Perfect Marbella selv har også arrangert flere kundeturneringer i Spania men nå løftes dette til et nytt nivå slik at kunderelasjonene skal bli enda sterkere, avslutter Ådne Stensland.
 
For mer informasjon om eiendom eller påmelding til golfturneringen den 10. juli, send en epost til Knut Nordbotn på: knut@perfectmarbella.com
 
 
Av Sara Laine, sara@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.