Månedsmagasinet på Costa del Sol
Velkommen til Det Norske Magasinets april-utgave 2018!

Velkommen til Det Norske Magasinets april-utgave 2018!

Så er april kommet, og med denne utgaven av Det Norske Magasinet kan jeg nå feire 1-års jubileum her hos Norrbom Marketing. Tiden flyr når man har det gøy! Det har vært et spennende og innholdsrikt første år, hvor jeg har møtt mange flotte og interessante mennesker her på Costa del Sol, og blant dem selvsagt også den fine gjengen av kollegaer her i redaksjonen, hvor vi hver måned lager de tre skandinaviske magasinene.
 
Noe av det mest utfordrende, men samtidig mest interessante med å være journalist for et «altomfattende» magasin som Det Norske Magasinet, er alle de ulike temaene man må både sette seg inn i og skrive om. Ofte temaer og emner som kanskje tidligere i livet verken har fenget eller interessert meg, men som jeg noen ganger til min store overraskelse plutselig får en nyoppdaget interesse og nysgjerrighet for. I forkant av å lage Det Norske Magasinet har min journalistikk hovedsakelig dreid seg om faglitteratur og artikler for faglige tidsskrift, så jeg føler virkelig at jeg har fått utvidet mine horisonter i løpet av dette året som har gått.
 
For eksempel har min musikksmak stort sett dreid i retning av rock og heavy metal, og det gjør den jo så absolutt fremdeles, men etter å ha deltatt på diverse arrangement og konserter på Costa del Sol det siste året har jeg kanskje fått et litt mer nyansert syn på musikk. Alderen sier noen, men jeg har da bare blitt et år eldre! Om jeg ikke akkurat løper ut og utvider CD-samlingen med alle albumene til Rune Rudberg, så kan jeg nå faktisk sette pris på en vakker konsert nesten uansett musikk-type, noe som var utelukket før, da de eneste konsertene jeg dro på var med AC/DC, Kiss, Rammstein, Korn og diverse andre.
 
Med et lite tilbakeblikk på året som har gått med Det Norske Magasinet kommer jeg heller ikke helt utenom religion. Jeg har møtt og blitt kjent med en rekke hyggelige mennesker som uansett religionstilhørighet har to ting til felles; de er troende, og de er overbevist om at sin egen trosretning og sin egen gud eller guder er det eneste rette. Jeg har derfor i løpet av året både studert og interessert meg for religion i langt høyere grad enn noen gang tidligere i livet, og samtidig som jeg beundrer mennesker som i en slik høy grad er overbevist om at det de tror på er den hele, fulle og eneste sannhet, så er jeg vel vitende om at kristne, muslimer, hinduer og buddhister ikke alle kan ha rett. Der ligger også litt av problemet med religion, både opp gjennom tidene og i dagens situasjon med mer eller mindre regelmessige terrorangrep, så bærer så godt som samtlige krigs- og terrorhandlinger et element av religion med seg. Om verden hadde vært et bedre sted uten religion har jeg ikke svaret på, men det er mye som kan tyde på det – om da mennesket med sin krigerske natur ikke bare hadde funnet noe annet å være uenig om… I løpet av de neste månedene ser jeg frem til å gå pilegrimsveien til Santiago de Compostela, og underveis lære mer, i tillegg til å oppleve den storslagne spanske natur. -Og ikke minst; komme i god fysisk form!
 
Nå har omsider våren kommet også til Costa del Sol, om enn litt forsinket i år, og denne vakre årstiden er en ypperlig tid å gjenoppta gamle hobbyer på, eller hvorfor ikke utforske noen nye? Costa del Sol har et overveldende tilbud av aktiviteter å tilby, så jeg vil oppfordre alle våre lesere og venner om å prøve noe nytt i løpet av våren. Selv har jeg blitt meget interessert i foto og fotografering, noe jeg ikke hadde noen stor entusiasme for tidligere. Det er aldri for sent å oppdage nye sider ved seg selv, og kanskje du blir overrasket ved å finne stor glede i noe som du aldri har prøvd før?
 
Med beste ønsker om en fantastisk vår!
 
Tom Halvorsen
Av Tom Halvorsen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.