Månedsmagasinet på Costa del Sol
Som navnet antyder handler BodyTalk om kroppskommunikasjon – delvis mellom oss selv og vår kropp, og delvis mellom kroppens celler, organer, kjertler, osv. Vi er skapt for å kommunisere med vår kropp, forstå dens signaler (symptomer), og hjelpe den med å behandle årsaken til symptomene. Dessverre klarer ikke vi mennesker lenger å finne ut av det. Vi har lagt lokk på vår intuisjon med moderne livsstil, stress, prestasjonsangst, informasjonsteknologi osv. Så i stedet for å stole på vår intuisjon og skape bevissthet om oss selv og vår tilstand, setter vi vår lit til Dr. Google…
Som BodyTalker gjenetablerer jeg forbindelsen mellom deg og din kropp, slik at helingen av fysiske skavanker og mentale tilstander kan speedes opp. BodyTalk skaper klarhet i hjernen og styrke i kroppen.
 
Skal man ha en konkret sykdom for å komme til BodyTalk?
I min klinikk ser jeg mennesker med alt fra inngrodde tånegler til diabetes, fordøyelsesproblemer, angst, stress, migrene, allergi eller kreft i stadium IV, mennesker med mentale utfordringer, eller som ønsker å finne veien ut av en vranglås, mot et mer harmonisk liv. Kroppen inneholder svarene, og viser veien – når den blir hørt.
 
Er BodyTalk også for barn?
Absolutt! Barn tar meget lett imot BodyTalk, fordi de ikke er styrt av en rekke fastlåste tankemønstre og overbevisninger, slik som de voksne er. Jeg behandler barn for både fysiske og mentale lidelser. Og her er det viktig at foreldrene forstår at de er sine barns viktigste omgivelser, og derfor er viktige medspillere under forløpet.
 
Hvor mange sessioner skal man ha?
Ofte er en enkelt session nok, men det kan jeg ikke si før sessionen er slutt. Her gir kroppen meg et hint om hvorvidt enda en session har prioritet, og når den optimalt skal skje. Deretter er det selvfølgelig opp til klienten om han/hun har lyst til å gå videre med de temaene som har dukket opp i den første sessionen. Mange mennesker nyter BodyTalk i en så stor grad at de kommer jevnlig for å holde kroppen i god fysisk balanse, og for å holde den personlige utviklingen gående. Det er en vidunderlig følelse å sende glade, oppløftede og energifylte mennesker ut fra min klinikk.
 
Hvordan foregår en BodyTalk-session?
Etter en samtale, hvor klienten forteller om sine symptomer og ønsker for sessionen, legger han/hun sig på benken – fullt påkledt. Behandlingen, som varer en times tid, er ikke invaderende, men behagelig. De fleste føler seg avslappet, rolig og meget klar i sinnet etter en BodyTalk-session. Jeg forteller og forklarer klienten om de emnene som har kommet opp i sessionen, og alle lærer å gjøre hjernebarksbalansen, som er et fantastisk redskap til mental og fysisk helbred, forebyggelse, førstehjelp, å falle i søvn på eller våkne opp til. Teknikken tar et par minutter å utføre, og langt de fleste av mine klienter gjør den hver eneste dag. De klarer rett og slett ikke å la være. Hjernebarksbalansen skifter de ‘sikringene’, som har gått, gjenskaper cellekommunikasjonen, og balanserer høyre og venstre hjernehalvdel. Det gir fornyede krefter til din hjerne – og gjør den så glad.
 
Hva med livsstilssykdommer?
Vi lever i en tid som både er spennende, rik på muligheter og potensiell vekst, men den er også overveldende travel, krevende og utmattende. Hvordan finner man en balanse mellom disse to ytterpunktene uten å bli helt utbrent? Uten å føle at livet bare passerer forbi? Hvordan setter man grenser rundt det som virkelig er viktig, og det som ikke er det – uten å føle dårlig samvittighet og skyld? Det er her jeg kommer inn med BodyTalk, så kroppen kan settes i stand til å bekjempe årsaken til de symptomene som vi kaller livsstilssykdommer; fibromyalgi, stress, diabetes, kreft, depresjon, svakt immunforsvar, angst osv.
 
Jobber du også med dyr?
Ja, BodyTalk er også for dyr – uansett om det handler om et helseproblem, atferdsmønster eller et ønske om en dypere forståelse og dermed et bedre forhold deg og dyret imellom. Å knytte seg til et dyrs bevissthet er en gave som alle dyreeiere burde oppleve. Spesielt kjæledyr påtar seg et stort ansvar for sine menneskers handlinger, og overtar elementer av våre fastlåste tanke- og atferdsmønstre, fordi de observerer oss så intenst. Derfor er de oftere syk enn deres frie artsfeller.
 
Er BodyTalk alternativ medisin?
Jeg synes til enhver tid at medisin med navn som man knapt kan uttale og resepter man ikke forstår, bør være alternativet. Når det er sagt, så nei, BodyTalk er ikke alternativ medisin, det er en komplementerende behandling, som fint integreres med både konvensjonell medisin og andre behandlingsformer.
BodyTalk er energimedisin – et bevissthetsbasert helsesystem, som tar det store bildet i betraktning. Selv den fineste subtile sans kan være en zip-drive, som åpner opp til noe som ingen hadde tenkt på – og det kan være nøkkelen. Den minste celle har en bevissthet, som kan være ute av balanse og ha behov for å bli revitalisert, slik at den vender tilbake til å gjøre det som den er skapt til – og dét kan få det store tannhjulet til å gå rundt, slik at healingen skjer.
Har du lyst til å oppleve de miraklene som din kropp er i stand til å utføre, er du hjertelig velkommen til meg i Torreblanca, Fuengirola.
For mer informasjon eller timebestilling, ring på tlf. +34 607 62 91 06, send en mail til helle.torreblanca@gmail.com – eller les mer om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com
 
Av Helle Espensen, autorisert BodyTalker – både mennesker og dyr er velkommen.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.