Månedsmagasinet på Costa del Sol
Frisør Judith og Galleri har stormende suksess i nye lokaler i Calahonda


Frisør Judith og Galleri har stormende suksess i nye lokaler i Calahonda


Det har vist seg å være riktig så fornuftig for Judith Rugland å starte salong og galleri på hovedgaten i Calahonda. Det har vært fullt hus fra første åpningsdag – mange gamle kunder har tittet innom for å ønske henne lykke til, og nye er kommet til pga. den nye og mer synlige beliggenheten på Avenida de España i Calahonda, i passasjen mellom Rumores og Little Italy. Kundene, nye som gamle, kommer forbi og henter magasiner, bestiller time til neste oppfriskning av frisyren eller fargen, og slår seg gjerne ned på terrassen med en kopp kaffe. “Det blir lett et møtested for nye og gamle kunder,” forteller Judiths mann Börje Ekström. Han er kunstner og dekormaler. F.eks. har han stått for teaterdekorasjoner og kulisser. Han har mange års erfaring og har deltatt i forskjellige utstillinger med sine sterke, fargerike verk. Börjes fargerike verk pryder veggene i den nye salongen, som med sine store lys tilbyr gunstige forhold for kunstverk på utstilling.
 
Så foruten å få en flott hårbehandling kan du også skjemme bort dine øyne ved å besøke Judith og Börjes galleri, som ligger sammen med frisørsalongen.
 
Frisør Judith og Galleri ligger på Avenida de España i Calahonda, i passasjen mellom Rumores og Little Italy. Kom gjerne innom for en titt, et forslag til frisyren eller en kopp kaffe. Eller bestill time på +34 606 674 083.
Av Frisør Judith og Galleri

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.