Månedsmagasinet på Costa del Sol
Cascadas de Mijas presenteres av Spanisun

Cascadas de Mijas presenteres av Spanisun

Med 10 minutter til vannet og godt plassert mellom Málaga og Marbella er Mijas Golf et av de mest populære områdene på Solkysten. Det vakre fjell-landskapet og det meget velholdte området har mange fastboende, men er samtidig en populær feriedestinasjon, og det er ikke mange hus til salgs i området.
Nå er to danske eiendomsutviklere dog klar med åtte moderne kvalitetshus, i stilrent nordisk design. Utviklerne var lei av kvaliteten på de spanske husene, og især den dårlige isoleringen, som plager mange i vintermånedene.
”Det er en god tradisjon for kvalitetsbygg i Skandinavia og et stort fokus på energivennlige hus, så det er egentlig bare dette vi har ført med oss til Spania. Vi ønsket å bygge et moderne ett-plans hus med store vinduspartier, hvor kjøkken- og oppholdsrom dannet et naturlig sentrum.
Vi har hatt stor fokus på isolering og varmekilder, for like så vidunderlig som været kan være her i vintersesongen, kan husene være kalde. Så huset er meget godt isolert, har gulvvarme med vann i hele huset, og de store glasspartiene er importert fra Tyskland, og produsert i slitesterkt aluminium med et 6-lags termovindu, som er innbruddsikret, har UV-filter og en meget høy isolereringsfaktor.
En kjent dansk-norsk arkitekt har skapt et vakkert og minimalistisk inntrykk, uten å gå på kompromiss med funksjonaliteten,” forteller Mathias Fabricius fra Spanisun, som gleder seg til å by folk velkommen i Mijas Golf, hvor det første huset allerede står klart.
 
For mer informasjon se www.cascadasdemijas.com eller kontakt +45 33 323 323
Av Lee Partners

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.