Månedsmagasinet på Costa del Sol
Håndverk av høy kvalitet hos BoConcept?

Håndverk av høy kvalitet hos BoConcept?

Håndverk av høy kvalitet kombinert med funksjonalitet og et moderne design er hovedfaktorene for den internasjonale møbelkjeden BoConcept.
 
”BoConcept er et sterkt internasjonalt konsept med mer enn 250 butikker over hele verden med kunnskap om design, service og møbler av høy kvalitet,” forteller eieren Jan Petersen.
Interessen for møbler med en touch av den skandinaviske design er stadig økende, og BoConcept, som startet i Danmark i 1952 har en lang tradisjon for å produsere og designe moderne møbler med respekt for den sterke design-arv.
En av BoConcepts sterkeste kompetanser er tilpasning til den enkelte kunde. ”Våre kunder har forskjellig smak og behov, og et nytt møbel er nødt til å holde målene og funksjonaliteten som passer til den enkelte kunde. Derfor er de fleste av de møblene som vi selger faktisk tilpasset til den enkelte kunde,” forteller Jan. Og variasjonen er nesten endeløs. Når det kommer til sofaer f.eks., er det forskjellige moduler, armlener, ben og selvfølgelig både skinn og stoff. Også vegg-system, bord, stoler og senger er basert på dette intelligente designsystemet, hvor du kan få akkurat den variasjonen som passer til deg og ditt hjem.
 

Plus Store

Siden 2007 har Plus Store tilbudt noe av den beste skandinaviske og europeiske design til kundene på Costa del Sol som en ”butikk i butikken” som en del av BoConcepts showrommene i Mijas og Marbella. Plus Store fører en rekke merker, som hver er spesielle på sin egen måte. BoConcept oppfordrer kundene til selv å skape sin egen unike stil, og du kan bl.a. finne merker som Carl Hansen, Fritz Hansen, Louis Poulsen, Montana, HAY, Hilding Anders, Cane-line og mange andre. Videre kan du se hvordan møblene vil se ut i ditt hjem ved hjelp av 3D-visning og plantegninger. En designservice, som hos Plus Store er helt gratis.
 
Av BoConcept

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.