Månedsmagasinet på Costa del Sol
Feriebolig Utland og Spain Property AS med spennende prosjekt i Torreblanca

Feriebolig Utland og Spain Property AS med spennende prosjekt i Torreblanca

Feriebolig Utland er et norsk meglerfirma med mange års erfaring i Spania og Costa del Sol.
“Vårt hovedfokus er å kunne tilby norske kunder en trygghet og service som gjør kjøp av feriebolig til en positiv og problemfri affære,” sier eier og daglig leder, Sverre Balteskard.
 
«Mange av de prosjektene som nå legges ut for salg på Costa del Sol er flotte anlegg, men langt fra alle har en sentral beliggenhet. Så da vi fant den perfekte tomten, måtte vi slå til”, forteller Sverre Balteskard. Palm Beach Torreblanca vil bestå av 14 romslige rekkehus med 3-5 soverom og 3 frittstående villaer med fokus på skandinavisk standard og byggekvalitet. Boligene bygges på den beste utsiktstomten nært stranden i Torreblanca, med en utrolig utsikt over havet, stranden og Fuengirola. 


 
Svært mange kunder ønsker å være uavhengig av bil, og kunne gå til alt av fasiliteter innenfor 10-15 minutter. Dette tilbyr Palm Beach Torreblanca. Togstasjonen i Torreblanca ligger bare noen minutter unna anlegget, noe som gjør det enkelt å komme med tog fra Malaga flyplass. Dette prosjektet er tilpasset det skandinaviske markedets ønskemål og krav til solrike terrasser og privat hage, samt flotte fellesareal med bl.a. oppvarmet basseng og treningsrom. 


 
Med norske eiere og solid erfaring, samt Cramer Advokater i Fuengirola som ivaretar det juridiske, skal kjøperne oppleve 100% sikkerhet for sin investering.
For mer informasjon om prosjektet og priser, ta kontakt med Feriebolig Utland ved Daglig leder, Sverre Balteskard, tlf. +47 93 05 25 60, Salgsleder Costa del Sol, Simen Enggrav Iversen, tlf. +34 694 404 151, eller gå inn på www.palmbeach.no
 
Av Feriebolig Utland

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.