Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nytt norsk-spansk advokatkontor i Fuengirola

Nytt norsk-spansk advokatkontor i Fuengirola

Siden i fjor har det skjedd en del forandringer for Lill Lamenza!
For å være tro mot seg selv og følge sine drømmer har hun gått løs på et nytt prosjekt.
 
Hun har lyttet til gründeren i seg og åpnet et eget kontor med tilknyttede advokater, økonomirådgivere og skatterådgivere slik at hun selv kan fortsette å jobbe med det hun liker best – menneskekontakt. Gjennom en lang karriere i servicebransjen har hun i hele sitt liv jobbet med mennesker.
 
Lill har et stort kontaktnettverk i området som oppfordret henne til å gripe sjansen da hun fikk mulighet til å starte en egen bedrift. Hun veiet for og imot, og landet til slutt på at dette var en utfordring hun ville angripe med glede.
 
Nå som den spennende oppstartsfasen i gründertilværelsen er i gang går hun rundt med en god følelse i hele kroppen.
 
Dersom du ønsker å starte et firma eller å begynne for deg selv som selvstendig næringsdrivende, er det i Málaga lagt til rette for dette gjennom offentlige støtte- og incentivordninger. Lill kan både informere og gi råd til nysgjerrige skandinaver på disse områdene.
 
Lamenza I Nielsen er en bedrift med lokalt kontor i Fuengirola, med norske røtter og omfattende kunnskap om hele Solkysten.
 
Gjennom samarbeid med jurister og advokater i og utenfor Malaga skal Lamenza I Nielsen yte den beste servicen, fordi det er det klientene deres fortjener. De som kjenner Lill fra før vet at det er på dette området hun er best!
 
Lamenza I Nielsen tilbyr en MYK LANDING for både privatpersoner så vel som bedrifter. De tilrettelegger for at skandinaver, og i hovedsak nordmenn, i sitt første møte med det spanske byråkratiet skal føle seg trygge på at deres interesser er ivaretatt på en god måte.
 
Konkrete fokusområder som Lamenza I Nielsen jobber med er utarbeidelse av den årlige selvangivelsen og kjøp og salg av eiendom. De jobber også med oppretting av nye firma, informering om nasjonale eller europeiske støtteordninger og utforming av søknader til disse, samt etablering i Parque Tecnológico, vår egen lille Silicon Valley i Malaga.
 
Fra sitt kontor i sentrum av Fuengirola, midt mellom buss- og togstasjonen, leder Lill et serviceinnstilt og håndplukket team av profesjonelle rådgivere.
 
For å få vite mer om tjenestene de tilbyr og prisene på disse kan du besøke nettsiden www.advokaterispania.com eller ringe Lill personlig på tlf. +34 952 638 556.
 
Av Lamenza I Nielsen

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet