Månedsmagasinet på Costa del Sol
T-Line Norge AS – Ja, det er oss!

T-Line Norge AS - Ja, det er oss!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Det er nok litt forvirring i forhold til disse navnene, og her er forklaringen om hvordan det henger sammen.
Østfold Transport Service AS (ØTS) startet opp i 1989, med Jan Roger og Hilde Tofteberg i spissen. De startet opp i det små hjemme i Borge, Fredrikstad.
Firmaet vokste, og det ble bygd nye lokaler på Øra i Fredrikstad. Tommy Tofteberg, som er bror til Jan-Roger ble ansatt i 1995. Etter hvert som firmaet vokste ble Tommy i tillegg til å være sjåfør mer involvert i den administrative delen. Han sitter nå som leder av drift og logistikk.
I 2014 startet de en ny avdeling i ØTS. Denne fikk navnet T-Line Norge AS, og de spesialiserte seg på utenlandsflytting for privatpersoner, hovedsaklig mellom Norge – Sverige – Frankrike – Spania. Firmaet har vokst raskt, og fått ett bra omdømme, og da de fikk tilbud om å kjøpe utenlandsdelen til flyttebyrået Antonsen T-Line var det bare å slå til. Dette skjedde i 2015, og firmaet fikk navnet T-Line Norge AS. Brødrene Tommy og Jan Roger har begge eierskap i dette firmaet. Tommy sitter som daglig leder og Jan Roger som styreformann. Grunnen til at de valgte å kjøpe flyttedelen til Antonsen var at nå kan de dekke større deler av både Norge og Spania, og kan kjøre hyppigere. Dette kommer kundene til gode.
T-Line har lagerplass både i Norge og Spania, henholdsvis i Fredrikstad og Torrevieja og Fuengirola (Malaga).
”Med denne informasjonen håper vi å høre fra både nye og gamle kunder som vil ha sine eiendeler, om det er stort eller smått, fraktet til og fra Solkysten,” udtaler Tommy Tofteberg.
 
Kontakt T-Line på Tlf: +47 918 30 918 – www.t-linenorge.no – firmapost@t-linenorge.no
 
Av T-Line Norge AS

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet