Månedsmagasinet på Costa del Sol
Et Mekka for teppe-elskere – Persiske tepper til ekstraordinær god pris

Et Mekka for teppe-elskere - Persiske tepper til ekstraordinær god pris

Med tusenvis av tepper åpner Galeria Pazyryk Fuengirolas største salgsutstilling av orientalske tepper. Utstillingen på Hotel IPV Palace& Spa kan få selv Aladdins flygende teppe til å si: Wow!
 
Høy kvalitet og fint håndverk kjennetegner persiske tepper, og nå har du muligheten for å få et flott, håndvevd persisk teppe med opptil 75 prosent rabatt når Galeria Pazyryk holder lagersalg av persiske tepper i Fuengirola på Hotel IPV Beatriz Palace & Spa, rett ved motorveien og Castillo de Sohail.
«Teppene kommer fra et konkurssalg i Hamburg, og de skal selges videre så raskt som mulig. Derfor kan vi gi en unik pris og et godt tilbud,» forteller Hamid Jankouk som er firmaets representant i Spania, «og de holder beste kvalitet», understreker han.
«De har alle ekthetssertifikat som garanterer at teppene er håndlagde, orientalske tepper fra Persia.” Teppeverdenen er fascinerende og mangfoldig, og hver region i de teppeproduserende landene har sine egne mønstre, sine egne kulturer og sine egne knuter.
 
De bestselgende teppene er dem i størrelsen 2,5 x 1,7 meter og 2 x 3 meter. Men på denne utstillingen kan du finne tepper i alle størrelser, mønstre, farger og fra alle regioner, så det garantert finnes ett som passer til hjemmet.
 
Galeria Pazyryk har, i tillegg til butikken i Denia, også butikk på Mallorca, samt flere steder i Tyskland. Trenger du å få sendt tepper til Norge, kan du også benytte deg av deres shipping-service (vanligvis fem dagers leveringstid). Lagersalget av tepper varer fra 1. mars til 20. mars på Hotel IPV Beatriz Palace & Spa. Du er alltid velkommen til å ringe Jankouk (snakker engelsk og spansk) på telefon: 660 39 49 17 eller 952 92 20 00
Av Galeria Pazyryk

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.