Månedsmagasinet på Costa del Sol
MindScape kommer endelig til Spania

MindScape kommer endelig til Spania

Gjør intuisjonen til en naturlig del av ditt liv. Bruker du den allerede skal du bli med på MindScape-kurset, som for første gang kommer til Spania (Fuengirola) den 7. og 8. april 2018. Strekk deg til et nytt nivå, til glede for din bedrift, din familie, din helse, dine relasjoner, din ytelse…
 

MindScape er for ALLE:

– er du selvstendig næringsdrivende?
– spiller du golf eller løper maraton?
– er du behandler eller coach?
- lager du kunst eller skriver bøker?
- er du forelder eller studerende?
- eller vil du bare ha det beste ut av hver eneste dag ved hjelp av din innebyggede verktøykasse?
 
Hvem du enn er og hva du enn gjør, så vil MindScape forbedre og forandre ditt liv.
 
Eloise Ansell, vår instruktør, er en ekstremt talentfull og erfaren lærer. En herlig kombinasjon av it-programmerer, trollkvinne, iverksetter, behandler og lærer. Hun gjør undervisningen til en workshop full av humor, mens hun gir deltakerne et redskap for livet: MindScape leverer muligheten for å få det beste ut av hver eneste situasjon ved å skape tilgang til det kreative og intuitive sinns kraft.
MindScape gjør det mulig for deg å kommunisere basert på en dypere forståelse av hva det er behov for i situasjonen, mulighet for å øve deg innen et jobbintervju, et viktig møte, en vanskelig samtale på jobb eller i ditt privatliv, gjennomgå en ukjent golfbane før matchen eller spille gjennom en solokonsert innen du når frem til konsertsalen.
Idéene kommer plutselig av seg selv, og prestasjoner kan øves inn uten vanskeligheter – vi lærer fremdeles hvordan vi får presset mer trening inn i et travelt program.
Din intuisjon vil bli skjerpet, så du vet om du skal gå inn i en forretningsavtale eller la den ligge, gå på date med din beste venn, kjøpe huset ved havet, gå til høyre eller venstre…
 
Sinnets makt over kroppen er et velkjent faktum, som med MindScape løftes opp på et hittil ukjent nivå, hvor vi snur SinnKropp-relasjonen til rene fordeler.
[if !supportLineBreakNewLine]
[endif]
Meld deg allerede nå på til MindScape-kurset, som finner sted lørdag den 7. og søndag den 8. april 2018 (hver dag fra kl. 9 til 18) på Hotel Las Palmeras i Fuengirola.
Kurset foregår på engelsk.
 
Pris ved påmelding innen 7. mars: 400 euro – deretter 500 euro.
Påmelding til kurs-koordinator Helle Espensen på tlf. +34 607 62 91 06 eller mail: helle.torreblanca@gmail.com
Av BodyTalk

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.