Månedsmagasinet på Costa del Sol
Troll Ski – din skiskole i Sierra Nevada

Troll Ski – din skiskole i Sierra Nevada

Sierra Nevadas bakker er fremdeles hvite med snø, og det er fortsatt mange muligheter for å stå på ski her i Europas sydligste skisportsted, bare to timer fra Costa del Sol. Om du føler deg usikker på ski, om du vil finpusse på teknikken, eller om du har barn og vil at de lærer seg å stå på ski på sikkert vis i bakkene, er det et bra tips at du kontakter skiskolen Troll Ski.
”Vi på Troll Ski er glade for å kunne tilby skiundervisning, samt tilrettelegging for skandinaver på norsk-svensk og norsk-dansk. Selv har jeg 15 sesongers erfaring som instruktør i Sierra Nevada, hvorav jeg har drevet Troll Ski de siste fire årene. Hos Troll Ski får du hurtig utvikling på et trygt og rolig vis”, sier Kjetil Sæve, som altså er gründeren bak Troll Ski og som i dag samarbeider med flere sertifiserte ski-instruktører.

 
Skiundervisning hos Troll Ski kan fås på alle nivå – fra nybegynnere til ekspert, i flere ulike grener – som slalåm, telemark, snowboard og randonee. Alle aldersgrupper er velkomne, og undervisningen kan tilpasses etter dine behov, samt at du kan få privattimer eller gruppeundervisning.
 
Om du har behov for å leie skiutstyr samarbeider Troll Ski med Jose Luis Saez Skiutleie – en familiedrevet bedrift med topp kvalitet på alt utstyret, og sentral beliggenhet med meget god service.
 
For mer informasjon om Troll Ski, som i år også er ambassadør for DPS Skies, se den nye hjemmesiden: www.trollski.com, hvor du også kan bestille dine timer hos skiskolen.
Kontakt: +34 688 918 773 eller e-mail: trollsko@trollski.com
Se også facebook: Troll Ski Sierra Nevada
Av Troll Ski

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.