Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sector Alarm vokser i Spania

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Det er full aktivitet hos Sector Alarm i Las Lagunas, hvor det primært jobbes med fokus på fornøyde kunder. Derfra styres nemlig nesten hele foretakets kundeservice, med unntak av kundeservicen til Irland, som tas hånd om nettopp i selve Irland. Jørn Anthonisen, sjef for kundeserviceseksjonen forteller:
”Sector Alarm er som kjent en bedrift som leverer trygghet gjennom alarmløsninger til private boliger og mindre bedrifter, og vi vokser så det knaker, helt på linje med konsernets planer. Faktisk er vi nå en av de ledende aktørene innen bransjen i Europa. Med stor fremgang i Norge, Sverige, Finland og i Irland, vokser vi nå også i Spania. Etter oppkjøpene av sikkerhetsfirmaene Lip og Alarma Universal her i Spania har vi intet mindre enn totalt 500 000 kunder nå. – Men vi sikter enda høyere, og innen år 2020 skal vi ha totalt 1 million kunder.”
 
Jørn Anthonisen har jobbet på kontoret i Las Lagunas siden starten, og han synes at det er meget spennende å få være med på utviklingen av bedriften. Kundeserviceseksjonen har i dag ca. 250 ansatte som jobber med kundeservice til Norge, Sverige, Finland og nå også til Spania.
”Tempoet her er høyt og iblant krevende; kunder ringer jo som oftest bare når det er et problem. Men vi streber alltid etter å tilby våre ansatte en god arbeidsplass, for vi vet at fornøyde ansatte leverer bra tjenester, så vi jobber med fokus på det og langsiktighet. At vi har flere lands kundeservice på samme kontor er også strategisk, da vi på denne måten kan med sikkerhet opprettholde samme høye nivå av kundeservice til alle. Og hva kan være bedre bevis på at hele konsernet gjør en bra jobb, enn å vise til alle som kjøper våre tjenester. Sector Alarm er et sikkerhetsfirma og vi leverer trygghet – både i ditt hjem og i din kontakt med oss”, avslutter Jørn Anthonisen.
Av Sector Alarm

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet