Månedsmagasinet på Costa del Sol
Taxiene streiker på onsdag men… – Danske pågrepet i omfattende narkotikasak – Endelig kommer det litt regn – Málaga CF

Taxiene streiker på onsdag men... - Danske pågrepet i omfattende narkotikasak - Endelig kommer det litt regn - Málaga CF

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Taxiene streiker på onsdag men…

På onsdag er det erklært taxi-streik over hele landet, men i Málaga blir streiken tilsynelatende kun halvhjertet. Det er kun halvparten av bilene som ikke kommer på gaten, og i lufthavnen vil flåten være i full styrke. Myndighetene fryktet ellers nok en massiv streik blant taxisjåførene, som vi så under by-festen i august, og som forårsaket store transportproblemer i hele provinsen. Taxisjåførene er misfornøyde med domstolenes beslutning, som tillater privatsjåførenes kjøring via plattformene Uber og Cabify over hele landet.
 
{loadposition landingpage2}

Danske pågrepet i omfattende narkotikasak

En 39-år gammel danske bosatt i Benalmádena ble i begynnelsen av uken pågrepet i en storstilt aksjon som involverte dansk og spansk politi. Dansken og åtte andre er arrestert og siktet for import av 1100 kilo hasj til Danmark. Siden september 2016 har myndighetene mistenkt dansken for omfattende transport av narkotika mellom Spania og Danmark, men først natt til mandag i denne uken fant politiet det rette øyeblikket for å slå til. Aksjonen og hele etterforskningen i forkant skjedde i et tett samarbeid mellom dansk og spansk politi.
 

Endelig kommer det litt regn

Etter nesten et halvt år uten en eneste dråpe regn får Spania i løpet av denne uken endelig litt vann ovenfra. Regnet er sterkt tiltrengt, spesielt for landbruket. Flere av landets vannreservoarer har nå under ti prosent av sin vannbeholdning igjen, og derfor har myndighetene erklært tørketilstand og innført strenge restriksjoner fra nyttår, med mindre vi får en masse regn innen da – naturligvis. Spesielt på onsdag er det lovet regn i store deler av landet og i hele Andalucía, hvor det i hele regionen skal falle mellom fem og åtte millimeter regn i løpet av dagen.
 
MalagaCF Atlhl Bilbao

Krav til Málaga CF om ny La Liga-seier

Situasjonen for Málaga CF i bunnen av Spanias øverste serie, La Liga, er virkelig alvorlig. Laget ligger på tredje sisteplass og mangler 5 poeng for å komme over nedrykksstreken.
Men humøret er godt og optimismen intakt hos spillerne, etter lørdagens beskjedne 2-3 tap mot Champions League-mannskapet Real Madrid på Estadio Bernabeu.
Nå på fredag kveld møter Málaga opprykkslaget Levante fra Valencia på Estadio La Rosaleda i Málaga, og her er kravet seier – i så fall den tredje på rad for Málaga på hjemmebane. I de to siste hjemmekampene er Celta Vigo og Deportivo La Coruña, begge fra Galicia, sendt hjem med tap.
Málaga CFs toppscorer er Rolan fra Uruguay, innleid fra franske Bordeaux. Tre fulltreffere har det blitt – den siste således i Madrid. På bildet jubler han her sammen med Málaga-kapteinen Recio.
Kick-off for Málaga CF – Levante på fredag kveld er kl. 21.00.
Billetter kan fås hos La Peña de Dinamarca på: kontakt@malaga-support.dk eller: info@malaga-support.dk (tlf. +34 617 700 000).
Arrangement med lett julemat og Levante-øl med Jyske Bank som vert kl. 17.00 i restaurant Casa Danesa/Club Danes. Herfra buss til stadion tur-retur.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet