Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stor innsamling av matvarer til jul – Tog sporet av – Pandora åpner i Calle Larios

Stor innsamling av matvarer til jul - Tog sporet av - Pandora åpner i Calle Larios

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Stor innsamling av matvarer til jul

Málaga-provinsens sentral for innsamling, oppbevaring og distribusjon av matvarer til byens trengende (Bancosol) kan i forkant av årets store matinnsamling regne med støtte fra 4.000 frivillige og supermarkedkjeden Mercadona.
De 4.000 frivillige vil være på plass i de fleste av provinsens supermarkeder på hele fredag og lørdag for å ta i mot de handlendes matdoneringer til Bancosol, og Mercadona stiller sin logistikk og lagre til rådighet for å få de store mengdene med matvarer transportert og oppbevart. Bancosols juleinnsamling er uten tvil Málaga-provinsens største matinnsamling. Innsamlingen sikrer en måneds langt forbruk av primære matvarer som melk, ris, pasta, bønner, olivenolje, boksmat, pålegg og babymat til de rundt 90.000 innbyggerne som daglig får et gratis måltid i provinsens sosiale spise-boder.

Tog sporet av

Hele 37 av 79 passasjerer ble skadet – to meget alvorlig, men de er heldigvis utenfor livsfare. De er et mysterium hvordan det nye moderne AVE-høyhastighetstoget kunne spore av onsdag morgen på ruten Málaga – Sevilla. Både toget og de nye skinnene hadde vært prøvekjørt flere ganger, men allikevel gikk det galt for morgentoget på onsdag, da skinnene ikke klarte belastningen pga. vekten fra det tunge toget.

Pandora åpner i Calle Larios

Ut på nyåret åpner det danske smykkefirmaet Pandora ny butikk på hovedstrøket Calle Larios, i Málaga. Det er Pandoras første butikk i Spania som ikke ligger i et shoppingsenter. Pandora har allerede 150 butikker fordelt over hele Spania, men firmaet vil i løpet av 2018 åpne 20 nye – blant dem butikken i Málaga, som blir på 125 kvadratmeter. På verdensbasis har Pandora i dag 2.200 butikker og sysselsetter 12.000 ansatte.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet