Månedsmagasinet på Costa del Sol
Liker du å utforske ukjente områder av Andalucía? Er du interessert i å dra på vandreturer og å oppleve naturen på nært hold? Har du lyst til å se og bli oppslukt av vill natur og stå på høye fjelltopper? Eller vil du bare besøke en ukjent landsby og se hva som skjuler seg der?
Det Spania som ligger bortenfor kysten er mer betagende enn de fleste forestiller seg, og det er så mange flotte og unike steder at man fristes til å si at det ikke blir vakrere noen andre steder i verden.
Hvis du har lyst til å se på herlighetene, så er det inspirasjon å hente i Else Byskovs tre utflukts- og vandrebøker: Fod på Andalusien, Fod på Andalusien 2 og Fod på Andalusien 3. Den første av bøkene har 40 forslag til utflukter i hele Andalucía, mens Fod 2 konsentrerer seg om området øst for Málaga og Fod 3 om området vest for Málaga.
Bøkene er en opplagt julegaveidé til de som besøker Andalucía og gjerne vil ha noe annet enn bare strand og sol ut av oppholdet.
Bøkene kan kjøpes hos Annis Vitalshop i Los Boliches (på torget) og på www.saxo.com
Av Else Byskov

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.