Månedsmagasinet på Costa del Sol
Det dufter av jul i Ewalds matbutikk

Det dufter av jul i Ewalds matbutikk

Det er snart juletider, og til tross for at snøen glimter med sitt fravær her på Costa del Sol trenger man ikke å gi avkall på noe annet når det gjelder juletradisjonene – aller minst julematen, som selvsagt kjøpes hos Ewalds matbutikk.
”Det er nå sju år siden Ewalds matbutikk åpnet dørene, noe som har gitt oss veldig mye kunnskap om hvilke juledelikatesser kundene etterspør. For oss er det en selvfølge at det står øverst på vår egen ønskeliste at alle skal få akkurat det som de vil ha på sitt julebord”, sier Annika og Kaj, eierne av matbutikken Ewalds.
 
Det er med varme og glede hyllene i Ewalds matbutikk fylles med produkter for julen. Noen eksempler fra det store sortimentet er: juleskinke (kokt, samt også ukokt, om du foretrekker å koke eller ovnssteke selv), ulike typer sild for enhver smak, gravet og kaldrøkt laks, og for ikke å glemme den populære ferske varmrøkte laksen (som røkes lokalt). Videre har de også risengrynsgrøt, medisterpølse, julepølse, pinnekjøtt og ribbe samt lutefisk, og de selvfølgelige kassene med f.eks. kålrot eller gulrøtter, og til og med den klassiske svenske retten «janssons frestelse». Og for feinschmeckeren finnes det både lodderogn og kaviar fra regnbueørret – eller hvorfor ikke prøve reinsdyrkjøtt i år!
 
I drikkesortimentet finnes mange typer gløgg (både svensk, dansk, norsk og finsk), julekaffe, ulike sorter snaps fra både Sverige, Norge og Danmark, og selvfølgelig også vin, øl og julebrus, samt naturligvis også konjakk og likører, inkludert moltelikør. – Og sist men ikke minst kan du også finne alt i søtsaker slik som pepperkaker, julesnop, sjokolade og praliner.
 
Ewalds matbutikk ønsker alle kunder hjertelig velkommen, og en riktig God og Fredfull Jul.
 
Butikken på tog-gaten i Los Boliches har i desember åpent hverdager kl. 10.00–19.00 (øvrige måneder kl. 10-18), lørdager kl. 10.00–15.00.
OBS! Julens bestillingslister er allerede klar i butikken!
Av Ewalds matbutikk

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.