Månedsmagasinet på Costa del Sol
Teri, den glade gullsmeden

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Strategisk plassert i nærheten av Yamasol på bussgaten i Fuengirola, finner man en liten butikk der man alltid blir møtt med et stort smil. Mange kjenner Teri Romi fra tidligere, da han hadde butikk nede på strandpromenaden. Men, som ofte skjer her i Spania, fikk han ikke fornyet sin leiekontrakt der, og derfor måtte det bli en helt ny butikk. Det tok sin tid å bygge og å få alle tillatelser på plass, så nå er det nok mange som undrer på hvor han tok veien.
Butikken heter Geminis Gold og her kan man kjøpe smykker og klokker. Man kan selge sitt gull til beste dagspris, eller pantsette det. Han har også et lite verksted der han reparerer både smykker og klokker. Han er kjent for hurtig service og rimelige priser!
Privat er Teri også en glad person, og man kan ofte treffe ham på en eller annen bar som kjører karaoke. Han er riktig dyktig!
 
Kom gjerne innom til ham i hans butikk på Avenida Ramon y Cajal nr. 41. Det er åpent på hverdager mellom kl. 10.00 – 14.00 og 16.00 – 19.00. Lørdager 11.00 – 14.00.
 
Mer info på www.geminisgold.com

Av Anja Erixon

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet