Månedsmagasinet på Costa del Sol
Teri, den glade gullsmeden
Strategisk plassert i nærheten av Yamasol på bussgaten i Fuengirola, finner man en liten butikk der man alltid blir møtt med et stort smil. Mange kjenner Teri Romi fra tidligere, da han hadde butikk nede på strandpromenaden. Men, som ofte skjer her i Spania, fikk han ikke fornyet sin leiekontrakt der, og derfor måtte det bli en helt ny butikk. Det tok sin tid å bygge og å få alle tillatelser på plass, så nå er det nok mange som undrer på hvor han tok veien.
Butikken heter Geminis Gold og her kan man kjøpe smykker og klokker. Man kan selge sitt gull til beste dagspris, eller pantsette det. Han har også et lite verksted der han reparerer både smykker og klokker. Han er kjent for hurtig service og rimelige priser!
Privat er Teri også en glad person, og man kan ofte treffe ham på en eller annen bar som kjører karaoke. Han er riktig dyktig!
 
Kom gjerne innom til ham i hans butikk på Avenida Ramon y Cajal nr. 41. Det er åpent på hverdager mellom kl. 10.00 – 14.00 og 16.00 – 19.00. Lørdager 11.00 – 14.00.
 
Mer info på www.geminisgold.com

Av Anja Erixon

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.