Månedsmagasinet på Costa del Sol
Historien om Beauté Pacifique

Historien om Beauté Pacifique

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Beauté Pacifique er dansk hudpleie, som effektivt virker på både aldersforandringer og solskader.

Vårt spesielle konsept med dokumentasjon av produktenes virkning på kundenes egen hud har slått så godt an, at Beauté Pacifique nå selges i flere land i alle fem verdensdeler.
Firmaet Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 på bakgrunn av mange års samarbeid med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om utvikling av diagnose-apparater til kartlegging av hudens tilstand før og etter bruk av legemidler.
Produktene er utviklet, så de lovpriste virkningene både kan måles objektivt via ultralydskanning og ses i speilet.
 
Det er i dag nesten 50 produkter i hyllene, og ca. 35 medarbeidere til utvikling, salg og markedsføring.
 
Produksjon og kvalitetssikring finner sted hos søsterfirmaet GMPack, som er sertifisert for legemidler, og Beauté Pacifiques produkter blir fremstilt under samme kvalitetskontroll, selv om det ikke stilles krav til dette om kosmetiske produkter.
 
GMPack har ca. 45 medarbeidere med i alt 10.000 m2 fabrikk og ledes av Flemming K. Christensens kone Margith Adler. Det er med bakgrunn i nettopp dette partnerskapet at vi i Danmark kan levere hudpleieprodukter som klarer seg suverent i konkurranse med de multinasjonale firmaene i bransjen.
 
Med utstrakt bruk av avanserte ultralyd-hudskannere fra likeledes danske Cortex Technology, som Flemming K. Christensen var med på å starte i 1986, flytter
 
Beauté Pacifiques konsulenter hudpleieklinikken ut i butikkene, så alle kundene får tilbud om en gratis, avansert ultralydskanning av egen hud.
Skanningsbildene brukes til personlig rådgivning om valg av de mest egnede produktene på bakgrunn av den dagsaktuelle status. Etterfølgende skanningsbilder er kundenes ”kvittering” for at hudens tilstand er forbedret, som forventet og beskrevet av konsulenten.
Beauté Pacifique åpnet i 2010 sin egen private, medisinske hudklinikk ”AMBULATORIET” med to tilknyttede hudleger og en psykolog, og i tett samarbeid med staben på GMPack og på AMBULATORIET utvikles det hele tiden nye avanserte produkter til nytte for alle som ønsker seg en bedre hud.
 
Produktene testes først på laboratorienivå og deretter på et utvalg av frivillige forsøkspersoner, med anvendelse av avansert diagnostisk måleutstyr, som normalt kun ses i legemiddelindustrien.
 
I Beauté Pacifique streber vi etter å nå ut til så mange kunder som mulig i hele verden, men også fremover vil vi drive våre virksomheter fra våre faste adresser i Danmark.
 
Du kan kjøpe Beauté Pacifique hos Vitamina i Centro Idea.
Av Vitamina

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet