Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ny trener i Málaga C.F. – Betalte 27 prosent i bankrente – Forbud mot å kupere hundehaler

Ny trener i Málaga C.F. - Betalte 27 prosent i bankrente - Forbud mot å kupere hundehaler

Ny trener i Málaga C.F.

Det går ikke for bra for byens fotballag. Det sees ikke bare på resultatene. Det sees også på trenerbenken der Málaga C.F. to ganger denne sesongen har fått ny trener. Juande Ramos innledet sesongen, men sa opp rett før nyttår. Marcelo Romero tok deretter over, men etter ti kamper med sju nederlag, to uavgjorte og bare én seier, ble han i begynnelsen av uken sparket. Ny mann i det varme setet er den tidligere Real Madrid spilleren Michel. Málaga ligger nå som nr. 15 i den spanske 1. divisjonen, bare sju poeng fra en nedrykningsplass. Málaga spiller lørdag mot Alavés hjemme på La Rosaleda.
 
Danelca banner NO
 

Betalte 27 prosent i bankrente

Byretten i Torremolinos har annullert en kontrakt mellom en privatperson og Wizink Bank, som er Banco Populars selskap med spesialfeltet forbrukslån. Forbrukeren og dennes advokat vedgår at banken ikke har krevd mer i rente enn kontrakten angir. Til gjengjeld mener de at kontrakten er utformet på en måte slik at den er vanskelig å gjennomskue for forbrukeren. Byretten har gitt forbrukeren medhold og samtidig bedt banken betale de høye rentene i retur. De løper opp i 27 prosent på ett år.

Forbud mot å kupere hundehaler

Det spanske parlamentet har vedtatt en ny lov som gjør det ulovlig for hundeeiere å kupere hundenes haler. Det er bred enighet om at det er smertefullt for hundene å få klippet halene og at det til og med kan medføre helseproblemer og vanskeliggjøre kommunikasjonen med andre hunder. Dyrevernforeninger landet over er glad for den nye loven, men beklager samtidig at det har tatt Spania 30 år å innføre en lov som Strassbourg i 1987 anbefalte alle land å innføre og som 23 andre europeiske land vedtok i perioden 1990 til 2000.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.