Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vemodig avskjed med Pablo Ráez – PSOE nesten klar til valgkamp – Gode ledighetstall

Vemodig avskjed med Pablo Ráez - PSOE nesten klar til valgkamp - Gode ledighetstall

Vemodig avskjed med Pablo Ráez

I to år kjempet han en hard kamp mot leukemien. Men han kjempet alltid med et smil på leppene og fikk i pressen og på sosiale medier stor oppmerksomhet i sin kamp for å slå et slag for organdonasjon. Pablo Ráez sovnet stille inn sist uke, men mottok på tirsdag på den regionale helligdagen Día de Andalucía, i hjembyen Marbella en kjempehyllest av byens ordfører og borgerne. Både i Marbella og Málaga arbeides det nå for å få en gate eller en plass oppkalt etter Pablo Ráez. Dette er også ment som en oppfordring om å få flere til å donere sine organer.
 

PSOE nesten klar til valgkamp

Pedro Sánchez har meldt sitt kandidatur, og dermed er det spanske sosialistpartiet nesten klart til å sette i gang maktkampen foran partiets valg til ny formann i mai. Det er bare Susana Días som stadig offisielt ikke har meldt sitt kandidatur. Pedro Sánchez ble presset til å forlate formannsposten under store tumulter i høst, men det har ikke fått ham til å miste motet om et comeback. Patxi López som tidligere var en alliert av Pedro Sánchez og president i regionen Baskerland, kunngjorde allerede i januar sitt kandidatur.
 

Gode ledighetstall

Den spanske arbeidsløsheten falt i februar med 9.355 personer. Det er et svært lite fall, men har likevel stor betydning. Vanligvis stiger ledigheten i februar med mellom 50.000 og 60.000 personer. Derfor skaper det stor optimisme at ledigheten i år faller. Det har ikke skjedd siden 2005. Per 1. mars er arbeidsledigheten i Spania 3.750.000 personer.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.