Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fikk sin døde bestemors pensjon i 20 år – Helikopter funnet på mark – Nytt gourmet-marked i Marbella

Fikk sin døde bestemors pensjon i 20 år - Helikopter funnet på mark - Nytt gourmet-marked i Marbella

Helikopter funnet på mark

En mann trodde knapt sine egne øyne da han i begynnelsen av uken fant et helikopter på sin landeiendom ved landsbyen Faraján nær Ronda. Den overraskede mannen tilkalte naturligvis politiet som også undret seg over funnet. Helikopteret var malt helt svart og hadde ikke registreringsnummer. Politiet regner med at helikopteret har vært brukt til transport av narkotika, og at besetningen har måttet nødlande på marken. For to år siden styrtet et helikopter i samme område. Begge besetningsmedlemmer omkom ved denne ulykken. Dette helikopteret var fylt med hasj og var også malt helt svart, sannsynligvis for ikke å kunne sees i nattemørket.

Fikk sin døde bestemors pensjon i 20 år

Det lyder for utrolig til å være sant – men sant er det: En 47 år gammel mann ble i begynnelsen av uken arrestert i Málaga fordi han gjennom nesten 20 år hadde hevet pensjonen til sin avdøde bestemor. En feil i den offentlige administrasjonen gjorde at pensjonsutbetalingene fortsatte til tross for at kvinnen døde i 1998. Det arresterte barnebarnet, som har administrert sin bestemors bankkonto i den siste delen av hennes levetid, hadde adgang til hennes bankkonto slik at han kunne forsyne seg av pensjonen hennes helt fram til i dag. Barnebarnet har alltid hevet penger i bankautomater og aldri vist seg i selve banken. I alt har han tilegnet seg ca. 200.000 euro på uberettiget vis.

Nytt gourmet-marked i Marbella

8. mars åpner Marbella sitt første gourmet-marked. Markedet får adresse på Avenida Ricardo Soriano i bygningen Edificio Alfil. Gourmet-markedet vil få 14 spisesteder og tilby et bredt utvalg av spesialiteter for byens matglade folk. Det vil være alt fra fisk, sushi, kjøtt, ost og italiensk pasta. Publikum kan spise på selve markedet eller bestille delikatessene som take-away.
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.