Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Los Vikingos pa Rio Real
Los Vikingos, golfklubben for nordmenn som bor på Costa del Sol i vinterhalvåret, var på Rio Real søndag den 6 november. Vi spilte individuell stableford konkurranse. Vi var 46 spillere i strålende sol. Lett å glemme at det er snø i Norge, men du verden som vi nyter tilværelsen her nede. Rio Real banen var i fantastisk stand med flotte, grønne fairwayer og raske greener. Banen var 50 år ifjor og går langs Rio Real elven. Nærheten til elven og alle de vakre trærne, gjør den til en utfordrende bane, en av de klart bedre på Solkysten.
Resultatene varierte mye. Slik blir det på utfordrende baner.
Gruppe 1: 0-19,9 hcp: 1 Per Glasø 36 poeng, 2 Jan Nybø 35 poeng, 3 Rigmor Bardoff 33 poeng.
Gruppe 2: 20,0-28,0 hcp: 1 Tove Høistad 31 poeng, 2 Bente Falstad 30 poeng, 3 Ruth Rist 30 poeng.
Gruppe 3: 28,1-36,0 hcp: 1 Jack Rist 33 poeng, 2 Jon Michelsen 32 poeng, 3 Petter Bjerke 28 poeng.
Nærmest flagget damer: Bente Falstad på hull 3 ,6, 12 og 14. Vi gratulerer Bente som historisk. Første som vinner alle nærmest flagget på samme bane.
Nærmest flagget herrer: Rune Falstad på hull 3, delt mellom Kåre Underhaug /Svein Andersen på hull 6, Jon Michelsen på hull 12 og Bernt Hanssen på hull 14.
Vi takker for nok en fantastisk dag.
Los Vikingos har egen hjemmeside: www.losvikingos.net.

Los Vikingos på Santana og avslutningsfest

Årets siste runde ble spilt på Santana fredag 18 november i strålende sol. Banen var fantastisk.
Santana er en vakker golfbane som ligger i en tidligere avokadoplantasje. Det er vide, men lange fairways. Det ble denne gangen spilt Texas Scramble og vi var tilsammen 12 lag. Beste lag gikk på 74 slag, to slag over banens par.
Avslutningsfesten ble holdt hos Øystein, på Bistro O Sole Mio, som var julepyntet for anledningen.
Stor norsk julebuffet med alt av kalde og varme retter. En minneverdig avslutning på en hyggelig sesong.
Årets Los Vikingos golfere ble Tove Glasø og Jan Teksum med et snitt på henholdsvis 31,5 og 34,5 over de 6 beste rundene i løpet av året. Vi gratulerer.
Vinnere: Bjørn Iversen, Per Schønberg, Sina Underhaug og Martin Haugsdal.
Nummer 2 : Svein Andersen, Hans G Løken og Solveig Iversen.
Nummer 3: Reidar Olsen, Ingunn H Johnsen, Bjørn E Laursen og Hilde Løken.
 
Nærmest flagget
Hull 2: Tove Glasø damer og Vidar Trondsen herrer
Hull 7: Kari Haugsdal/Rigmor Bardoff damer og Reidar Olsen herrer
Hull 12: Ingunn H Johnsen damer og Jan Nybø herrer
Hull 16: Solveig Iversen damer og John Nordahl herrer.
Ref. Rune Falstad
Årets golfer 2016 er Tove Glasø.
 

Sjømannskirkens 13. golfturnering

Velkommen til El Parador de Málaga Golf!

4. februar 2017 arrangerer Sjømannskirken Costa del Sol sin årlige golfturnering for 13. gang.Turneringen som er svært populær samler hvert år mange spillere, denne gangen er det plass til 100. Turneringen spilles som Stapleford
individuelt. El Parador de Málaga Golf, banen turneringen spilles på, er en 18 hulls bane som ligger kystnær i Málaga, og har en flott restaurant hvor det er plass til 130 personer til lunsj. DNB Luxembourg er også denne gang med som hovedsponsor og vil delta på arrangementet som tidligere.

Aktiv helg

Men det er mer som skjer i Sjømannskirkens regi den første helgen i februar. Golfhelgen starter allerede torsdag 2. – da med konsert i Sjømannskirken med Ytre Suløens jassensemle og Tricia Boutée. Dagen etter er banen åpen for trening for de som ønsker å varme opp til turneringen.
På turneringsdagen arrangeres det sponsortreff, lunsj og flott premieutdeling. For både deltagere og tilskuere er det også muligheter for å kose seg med gratis kaffe og vafler i god Sjømannskirketradisjon.
Helgen avsluttes søndag med golfbuffet på Sjømannskirken i Calahonda og gudstjeneste.
 
Det er to klasser for damer og to for herrer, flotte premier og veldig god stemning! Vi har allerede mange påmeldinger til denne turneringen og ser frem til å møte både gamle og nye spillere denne helgen. For Sjømannskirken er golfturneringen viktig på mange måter. Ikke bare yter våre sponsorer viktige bidrag til driften av Sjømannskirken, men også er den et møtested for mange mennesker, sier Tove Mykland Omvik og Isabel Verdejo Andergren som står for turneringen fra Sjømannskirkens side.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.