Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sommer, sol og hvite tenner…

shutterstock 440808400Tenk, nå er den her – sommeren! Som vi har ventet og lengtet etter deilige kvelder, strender og bading!

Hva har tenner med dette å gjøre, tenker du kanskje? Jo, sommer og ferie har en svært stor påvirkning på tennene våre. Ferie betyr et avbrudd i hverdagen og det å bryte daglige rutiner. Dessverre gjelder det ofte i høy grad en forandring i hva og hvordan vi spiser, en is her, en glass mineralvann der, litt godteri eller bara noe – hva som helst fordi man er sugen på noe. Mye av det vi tillater oss eller unner oss når vi har fri eller fester er dårlig for tennene fordi det ofte inneholder sukker. Det vi gir våre barn er ofte enda mer sukkerrikt og dermed ikke bra for tennene enn det vi selv spiser for eksempel juice, kjeks, frukt, is, mineralvann, saft, godteri med mer.
Vi i Nordic Dental Centre anbefaler dere alle å tenke på at tørste slukkes best med vann, vann og vann at det også er viktig å drikke mye vann for å unngå uttørking i varmen. Unn deg gjerne en eller annen godsak, men bare en gang i uken i forbindelse med en måltid og ikke småspising mellom måltidene uten å holde fast på dine gode vaner med regelmessige inntak av mat også i ferien. Slik har dere det bedre, du, din familie, kroppen og tennene dine.

Nordic DentalCentre holder åpent hele sommeren, så hvorfor ikke passe på å bestille tid for en undersøkelse, tannrens, Airflow eller tannbleking i ferien da du for en gangs skyld har tid og ikke trenger kjenne stress for å rekke innom tannlegen? En Airflow (polering med salt og vann under lufttrykk) gir deg et hvitere smil fordi flekker på et svært skånsomt måte poleres bort. Har du tannstein, bør denne tas bort før en Airflow-behandling for å få et godt resultat. Ønsker du å ta dine tenner til et enda ”hvitere nivå”. så utfører vi klinkbleking der du får et strålende godt resultat så fort du ha reist deg fra stolen. Vanligvis må du unngå å spise eller drikke noe med sterke farger de første 72 timene etter en tannbleking, men om du ønsker å omgå det rådet, så tilbyr vi for en liten utgift å bruke en NanoSealer som fungerer ved å ”stenge” tannoverflaten og derfor kan du deretter spise eller drikke hva du vil ca. 4 timer etter avsluttet behandling, men likevel beholde ditt nye hvite smil.

Så, ikke vent, bestill tid hos oss for å sørge for at dine feriebilder viser ditt vakre, hvite smil og tenk på at du skal drikke vann og fortsette å passe tennene dine hele den lange sommeren!

www: nordicdentalcentre.com
email: info@nordicdentalcentre.com
tlf: 0034 952 665 306

Av nordicdentalcentre.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.