Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Det finnes mange gode grunner til å utføre tannregulering for både tenåringer og voksne. Bittfeil, tenner som står for trangt, vridde tenner, underbitt, åpent bitt, overbitt, osv.

Når man gjennomfører en tannregulering flytter man eksisterende tenner for å forbedre deres funksjon i bittet og/eller for å få  en mer estetisk tiltalende plassering. Alt for å få ett funksjonelt bitt og et vakkert smil.

Oftest er det barn og ungdommer som behandles, men også voksne kan få tannregulering. Behandlingen innebærer at tannlegen ved hjelp av en tannstilling forandrer tennenes plassering og hvordan de møtes når man biter sammen.

Hvilken metode/tannstilling som passer deg, avgjøres av deg og din tannlege etter en første undersøkelse som så følges opp av en røntgenstudie og planlegging.
I visse tilfeller kan vi anbefale én spesiell behandling, i andre tilfeller finnes det flere å velge mellom.

Mange mennesker velger bort tannregulering på grunn av kosmetiske problemer under behandlingen (som den tradisjonelle ”gitteret” for eksempel). Nå kan vi tilby en nesten usynlig form for tannregulering med ”Alineadent” (gjennomskinnelige plastskinner).

Tenk på at når man har tannregulering, er det ekstra viktig å pusse tennene nøye og rengjør munnen ofte.

Etter avsluttet behandling anbefaler vi alltid at du bruker en nattskinne for å

stabilisere sluttresultatet fordi tennene har en tendens til å ville flytte tilbake til sin opprinnelige posisjon.

Du er hjertelig velkommen til å kontakta oss på Nordic Dental Centre for å bestille tid for en konsultasjon angående tannregulering eller om du vil ha mer informasjon.

Christina Radics,tannlege i Nordic Dental Centre

”Because we make you smile”

Av Christina Radics, tannlege i Nordic Dental Centre

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet