Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sexlivet skal fungere – uansett alder

Sexlivet skal fungere – uansett alder

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

 

Ny behandling sikrer ereksjonen på en naturlig måte – uten bivirkninger.

Alderen setter sine spor og hos menn kan den spenne bein for sexlivet som bokstavelig talt mister pusten, fordi problemer med å klare – og bevare – en tilstrekkelig ereksjon gjør tingene vanskelig og sexlysten kan ofte helt forsvinne.

Men slik trenger det slett ikke være!

Med Prelox som er en ny behandling som består av to naturlige og virksomme stoffer i én effektiv tablett, er det mulig å gi sexlivet et merkbart løft – uten bivirkninger. Effekten er så god at preparatet har tatt patent på denne behandling mot ereksjonsbesvær. Internasjonal forskning bekrefter også at det virker.

I en undersøkelse som lege og sexekspert Steven Lamm fra New York University School of Medicine gjennomførte på en testgruppe, rapporterte langt de fleste at Prelox effektivt satte dem i stand til å nyte et aktivt sexliv.

  • Nesten 70 % av mennene fikk lettere ereksjon
  • 65 % av mennene hadde morgenereksjon.
  • 78 % av mennene hadde lettere for å oppnå og vedlikeholde ereksjonen.

Nøkkelen heter NO

NO står nemlig også for ”nitric oxide” eller nitrogenmonoksid og er et stoff som får blodkarene til å slappe av slik at det blir større gjennomstrømming, blant annet i svulmelegemet. Hvis kroppens NO-verdier stiger, er det nyttig for ereksjonen.

Prelox inneholder Pycnogenol-ekstrakt og aminosyren L-arginin, stoffer som øker kroppens NO. Ved regelmessig bruk av Prelox skjer det en permanent økning i NO-nivåene i kroppen og en varig bedring av kretsløpet. 

__________

Forskning viser at impotens har med kretsløpet å gjøre

Tidligere trodde man at ereksjonsproblemer skyldtes psykiske faktorer, men i dag mener men at det hovedsakelig er et problem som knytter seg til kretsløpet. Her kommer Prelox inn som en uunnværlig hjelp fordi preparatet stimulerer de mekanismene som får blodkarene til å slappe av og hjelper blodet med å strømme gjennom vevene.

Det ene virkestoffet, Pycnogenol®, er en ekstrakt av fransk strandfuru (pinus maritima). Den andre, l-arginin, er en aminosyre. Begge stoffer får blodkarene til å utvide seg og øker kroppens nivå av stoffet nitrogenmonoksid (NO). Prelox et daglig kosttilskudd som sørger for at de optimale betingelsene for en velfungerende ereksjon er tilstede – hele tiden. Et godt sexliv er en menneskerett – uansett alder.

Prelox forhandles hos Vitamina i Centro Idea.

Av Vitamina

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet