Månedsmagasinet på Costa del Sol
”Somos Málaga”: Ny turistvideo lansert
somosMalaga
I midten av november ble en ny video publisert for å fremme Málaga som Spanias turistdestinasjon nummer én. Prosjektet heter ”Somos Málaga” og består av 50 berømtheter fra Málaga som viser fram byens vakre områder.
 
Videoen er bygd opp som en omvisning i Málaga sett fra luften og tar utgangspunkt i stranden Malagueta der den første vi møter er Antonio Banderas.
Dernest går turen videre med en imponerende utsikt over Málaga by og tar publikum med på forskjellige museer, forbi den vakre hagen Jardín Botánico, en tur på sykkel og på Málagas innbydende frukt- og grønnsaksmarked.
Den viser fram byens tradisjonelle retter, la feria, påskeopptogene, filmfestivalen, Calle Larios og viser hvordan en kaffe serveres i Málaga.
Reisen fortsetter mot over katedralen, videre til Muelle Uno med det nye pariserhjulet i bakgrunnen fram til Teatro Cervantes og videre til Baños del Carmen ved Pedregalejo og El Palo der det serveres de typiske sardinene på spyd.
På toppen av den gamle borgruinen Castillo del Gibralfaro møter vi den kjente sangerinnen La Marí fra gruppen Chambao, og på det gamle romerske teateret utspiller det seg en klassisk konsert.
Sport er også et tema i videoen der turen går forbi La Rosaleda, grønne golfbaner, og to kjente basketballspillere, Carlos Cabezas y Berni Rodríguez, er også med på laget.
 
Videoen er produsert og instruert av Fernando Ramos, tv-producer og journalist fra Málaga og varer i fem minutter og 40 sekunder. Den lille appetittvekkeren er produktet av en idé som oppstod for tre år siden, og det har tatt lang tid å få tingene til å gå opp i en høyere enhet, men nå er videoen endelig ferdig.
”Videoen er frukten av mange måneders arbeid, og nå er det opp til publikum å si det siste ordet,” uttalte Ramos etter publiseringen av ”Somos Málaga”.
Dette nye digitale visittkortet for Costa del Sols hovedstad er en del av den turiststrategien byen har lagt for dagen og som så langt har vært en stor suksess. I løpet av de siste ti årene er tilstrømmingen av turister nemlig økt med 127 prosent, og i dag er Málaga den byen i Spania som har hatt størst vekst på dette området. Den guidede turen ender der den begynte; med Málagas favoritt nummer én, Antonio Banderas, som avslutter med å si:
”Sí, somos de Málaga.” (Ja, vi er fra Málaga) ”Somos Málaga.”(Vi er Málaga).
 
Se videoen her: Somos Málaga
Av Christine Petersen, christine@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.